Home FREDERICIA Kenny Bruun Olsen: Det lykkedes at få åbnet genbrugspladsen på Industrivej

Kenny Bruun Olsen: Det lykkedes at få åbnet genbrugspladsen på Industrivej

Kenny Bruun Olsen: Det lykkedes at få åbnet genbrugspladsen på Industrivej
1

Genbrugspladserne har været til debat gennem stortset hele coronakrisen og den nationale nedlukning af Danmark.

I Fredericia genåbnede Fredericia kommune genbrugspladsen på Bundgårdsvej 31. marts, og det var noget der faldt i god jord, hos fredericianerne.

I flere dage var der time lange køer foran genbrugspladsen på Bundgårdsvej og pludselig blev genbrugspladserne i Fredericia en varm kartoffel – både i folkemunde, men også politisk.

Flere partier har forsøgt at få genåbnet genbrugspladsen på Industrivej, men indtil nu, har der ikke været kommunal velvilje til en genåbning.

Lige indtil nu.

Susanne Eilersen (DF), Kenny Bruun Olsen (V) og Tommy Rachlitz Nielsen (K) pressede på for at få åbnet genbrugspladsen på Industrivej.

Tirsdag bragte DF, V og K en pressemeddelelse, hvor i de krævede at få genåbnet genbrugspladsen på Industrivej. De kunne ikke finde argumenter for, at pladsen ikke skulle åbne på ligefod med genbrugspladsen på Industrivej.

“Vi har kæmpet for det her”, fortæller Kenny Bruun Olsen (V) til DanmarkC TV onsdag morgen. Siden vi tirsdag gik ud med en pressemeddelelse sammen med DF og de Konservative, er det gode sket, at forvaltningen og politikerne der sidder med det sidste ord omkring genbrugspladserne, har givet grønt lys for en genåbning af pladsen på Industrivej.

“De argumenter vi har fået for at holde pladsen på Industrivej lukket, de holder simpelthen ikke” – fortsætter Kenny Bruun Olsen (V). “Man har holdt på at pladsen skulle bruges til opmagasinering af bl.a. plastik, men ved selvsyn har man kunne konstatere, at pladsen ikke bliver brugt i det henseende. Et andet argument har været at personaleforholdene ikke har været gode nok på stedet, men her mener vi, at hvis de forhold ikke er gode nu – så var de det heller ikke før nedlukningen. Det kan løses simpelt – lej en pavillon til personalet – så simpelt kan det gøres” siger Kenny Bruun Olsen (V) til DanmarkC TV.

“Det lykkes, – hvis det ikke var sket havde vi taget den i byrådet mandag”, fortæller Kenny Bruun Olsen (V) og fortsætter – “Vi har haft en rigtig stor opbakning til vores ønske om genåbningen af genbrugspladsen på Industrivej fra borgerne, og det her beviser bare, at det nytter at stå sammen om en fælles sag” – slutter Kenny Bruun Olsen (V), i et telefoninterview med DanmarkC TV.

Genbrugspladsen på Industrivej genåbner mandag d. 27.april 2020.

Se TV-interview med Kenny Bruun Olsen nedenfor.: