Home LOKALSPORT Ladies Mud Race ‐ Dark Edition
Ladies Mud Race ‐ Dark Edition

Ladies Mud Race ‐ Dark Edition

0

Den 3. marts, byder Firmaidrætten i Fredericia over 400 kvinder ind i den mørke skov i Hannerup.

Må vi få dit facebook like?

Kvinderne skal i mørket med kun deres pandelampe, og små fakler der står lang ruten, løbe 6 km inde i tætte bevoksninger, sumpede områder og skrænter som sørger for mælkesyre i benene. Der vil også være byggede forhindringer, både ude på ruten men også tæt på stævnepladsen, til glæde for både deltagere og publikum. Inde på stævnepladsen vil der være så meget lys, at man kan se kvinderne forcere forhindringerne.

Har man deltaget før, skal man glæde sig endnu mere. Ruten er blevet ændret en smule, så man kommer ud i helt nyt terræn. Derudover er kommunens medarbejder, i fuld gang med at fælde træer, så der er mange anderledes udfordringer, så man skal huske at se ned.

Takket være, det våde vejr, bliver mudder ikke en mangelvare, og skovens bund er derefter.

Tag ikke fejl, Hannerup skov er nok mørk, men kvinde latter vil kunne høres. Når mudderet skal forceres, undslipper der lidt hvin og skrig, og latteren forsvinder, men vær ikke bange. For kort efter, vil man igen kunne høre kvinder grine og hjælpe hinanden op igen. Der vil være en opmuntrende snakken, når mørket og uvisheden banker på, omkring hvert hjørne i mørket.

Der er mange frivillige med til at gøre dette løb, som endnu engang er en succes. På kun 4 timer var løbet udsolgt. De frivillige giver kvinderne startnumrene, de er på ruten, de står klar med mad, de råder og vejleder ved forhindringerne, og vigtigst af alt, er de klar med medaljer til alle de deltagende kvinder.

Ladies Mud Race Dark Edition, er et bredt løb på alle måder. Mange kommer langvejs fra, for at deltage tirsdag aften, længst væk er 166 km fra Fredericia, en køretur på lige over 2 timer hver vej. Alene fra Fredericia kommer 47, som er det højeste antal fra en by. Fra Kolding kommer 41 kvinder, dernæst kommer Sønderborg og Horsens med 17 kvinder, resten fordeler sig over mange byer.

Det er ikke kun kvindernes rejse der er vidt forskellig, men også deres aldersgrupper de 15 til 19‐årige kommer med lige så mange deltagere, som de 60‐69‐årige gør, derudover har vi en enkelt deltager over 70 år. Størst er aldersgruppen fra 30 til 39‐årige kvinder, med 178 deltagere.

Det er dog ikke kun i Fredericia, at denne mulighed byder sig. I alt har 6 byer dette løb, spredt ud på hele landet.