LADIES MUDRACE STÅR FOR DØREN

LADIES MUDRACE STÅR FOR DØREN

LADIES MUDRACE STÅR FOR DØREN

0

PRESSEMEDDELSE : Endelig kom regnen til Ladies Mud Race
Arrangørerne af Ladies Mud Race har hele sommeren været vidner til at det som skal være kendetegnet for løbet, stille og roligt forsvandt. Vandhullerne tørrede ud og mudderet blev til hårdt ler. Med den seneste regn er vores bønner blevet hørt udtaler løbsansvarlig Ib Østergaard. Vi har længe haft en plan B, men med den regn vi har fået nu ser det ud til at vi klarer skærene de fleste steder.
Starten tager 2,5 time
På lørdag skal over 1800 kvinder gennemføre ca. 8km. forhindringsløb på militærets øvelsesterræn på Hyby Fælled. Når så mange kvinder skal afsted, bliver starten delt op I 60 grupper. Den første start er kl. 12.30 og den sidste er kl. 15.00.
Området bliver fyldt af liv og hvin når kvinderne skal igennem søer og forcere en masse forhindringer på deres vej.
Stor opbakning fra Fredericias virksomheder og butikker
Over 70 lokale butikker og virksomheder har bidraget med over 300 spurtpræmier til kvinderne, det er helt vildt og vi er meget stolte af den store opbakning. Rema 1000 er hovedsponsor for Ladies Mud Race i hele landet.
Ladies Mud Race er et vildt attraktiv løb
Ladies Mud Race startede I Fredericia tilbage I 2016 med 250 modige kvinder, sidste år deltog 1200 kvinder samtidig spredte løbet sig til Århus, Odense og Hillerød med sammenlagt 2100 kvinder. I år deltager 1800 kvinder I Fredericia og løbet har spredt sig yderligere til Aalborg og Slagelse. I hele landet har over 7.700 kvinder meldt sig til løbet.
At det er et attraktivt løb viser blandt andet da billetterne I Aalborg blev sat til salg. De 800 billetter blev revet væk på 13 minutter I januar måned og Århus solgte 300 ekstrabilletter på 8 minutter.

 

Drevet af 100 % frivilligt arbejde
Selvom løbet nu afholdes I 6 byer med næsten 8000 deltagere, så er det frivillige mennesker som stiller op og bruger store dele af deres fritid på løbet. Når stævnepladsen og forhindringerne begynder at tage form I ugen op til løbet, så vil over 100 personer I Fredericia hjælpe med at skabe et fantastisk løb for alle kvinderne.
Det er et samarbejde mellem Firmaidrætten I Fredericia, løbeklubben MK01 og telegrafregimentet på Ryes kasserne som får løbet til at blive til virkelighed.
Markedsførings budgettet er ikke stort. Det er mund til mund metoden over Facebook som sørger for markedsføringen. Vi bruge nogle midler på små film som vi deler på Ladies Mud Race Facebook siden og så skaber Ladies liv og interesse
Læs mere og se alle sponsorerne på www.ladiesmudrace.dk/fredericia og følg os på https://www.facebook.com/ladiesmudrace/