LÆSERBREV : FREDERICIAS SKYGGESIDE

LÆSERBREV : FREDERICIAS SKYGGESIDE

LÆSERBREV : FREDERICIAS SKYGGESIDE

0

Med dette læserbrev vil jeg gerne synliggøre hvordan syge Borgere behandles af Fredericia Kommune

Syge Borgere fastholdes i årelange forløb, som ikke afklares, men er det bevidst fra Kommunens side? Er det for egen vindings skyld?

Borgere fastholdes på kontanthjælp i ressourceforløb uden afklaring. Borgere kaldes ikke ind i henhold til lovgivningen i forbindelse med ressourceforløb. Indkaldelse skal ske hver 3. måned i henhold til loven. Sagsbehandlere sygemeldes og aftaler annulleres uden nye aftaler. Er dette et forsøg på at forhale og fastholde Borgere på lave ydelser?

Er det korrekt at vores Borgmester har udtalt, at syge Borgere i Fredericia skal ignoreres? Det får vi nok desværre ikke svar på, eftersom Borgmesteren ikke ønsker at kommunikere med Borgerne. Der kommer ingen svar på mails, breve eller andre henvendelser.

Derudover er 50 Borgere, som har kritiseret Kommunen parkeret på en liste, som man ikke ønsker at kommunikere med.

Udnytter Kommunen unge/syge i alenlange virksomhedspraktikker, for selv at få kompensation fra staten. Hvem får glæde af de penge?

Den undersøgelse af Jobcenteret som er blevet lovet af vækstdirektøren mfl., var det blot et forsøg på at lægge låg på problemerne? Der sker tilsyneladende ikke noget.

Tilsyneladende er det umuligt, at få det nye Byråd i tale. Vi må formode, at de fra starten har fået mundkurv på, som også det gamle Byråd var pålagt.

Kan vi som Borgere være tjent med en Borgmester, som forsøger at skjule alle dårligdommene ved at nægte, at kommunikere eller i det hele taget, at stå ved problemerne og især at få gjort noget ved dem.

Borgere tør ikke stå frem af frygt for repressalier i egne sager. Er det virkelig det Fredericia Kommune vil lægge navn til. Det er det måske ikke, men det er faktisk det der forgår, og som aldrig kommer frem i lyset.

Konklusion: Vi kan se, at tavsheden fra det nye Byråd samt Borgmester forbliver som de sidste fire år. Det var ikke det valgløfterne lovede Borgerne. Vi kan så konkludere, at det som frygtet var en stor gang valgflæsk

Rene Ejlbo Ville

Siriusvænget 14

7000 Fredericia

Læserbreve bliver som hovedregel bragt i deres fulde længde – i uredigeret form. Undtagelsesvis kan redaktionen vælge at forkorte længere læserbreve ned, for at tilgodese læseren. Læserbreve er ikke udtryk for redaktionens holdning – Læserbreve tjener alene indsenders interesse og mening.