LÆSERBREV : HERSKERENS ENEVÆLDE

LÆSERBREV : HERSKERENS ENEVÆLDE

LÆSERBREV : HERSKERENS ENEVÆLDE

0

LÆSERBREV : I Fredericia fik Socialdemokraterne rigtig mange stemmer ved Kommunalvalget i november. Nogle af politikerne kom i Byrådet på baggrund af Jacob Bjerregaards mange stemmer.

Desværre har Fredericianerne ikke kunnet gennemskue hvad Jacobs plan var, nemlig at indføre enevældet i Fredericia igen.

Dette har desværre skabt et enevælde i Fredericia, hvor Socialdemokratiet og dermed Jacob Bjerregaard sidder på alt.

Det er ikke sundt for Byen. I Fredericia har vi 12 udvalg. 8 af disse er besat af Socialdemokrater på Formandsposterne. For at gøre det endnu værre er der absolut flertal af Socialdemokraterne, så Jacob Bjerregaard vil altid kunne sikre sig at få sine forslag igennem.

Det betyder, at de 4 medlemmer, som ikke er Socialdemokrater, ikke har et ord at skulle have sagt, og dermed er demokratiet nedlagt.

I Danmark blev enevælden indført af Frederik III i 1660 og afskaffet igen af Frederik VII i forbindelse med Grundlovens underskrivelse. Når jeg skriver om enevælden, så er det fordi enevælde betyder at al magt og myndighed ligger hos Jacob Bjerregaard.

Dermed herskes Fredericia af Borgmesteren, hvor ingen og absolut ingen af de øvrige partier kan få et ben til jorden, når der i alle udvalg er absolut flertal af Socialdemokrater og dermed har han skabt et enevælde i Fredericia.

Samtidig tyder det også på, at de fleste af Byrådsmedlemmerne har efterlevet Jacob Bjerregaards budskab om ikke, at kommunikere med de 50+ Borgere, som kritiserer byen mm. På trods af Styrelsesloven og Forvaltningsloven, om at de er forpligtet til at svare på en henvendelse fra en Borger, så sker dette ikke. Og desværre er Jacob Bjerregaard en af de værste til ikke at svare. Forstår det måske mere, når Jacob Bjerregaard går foran med et godt eksempel på ikke at svare.

Hvordan kan vi som Borgere i Fredericia være tjent med et Byråd, hvor de fleste er lukket som en østers og ikke VIL kommunikere. Er det måske stukket ud fra toppen?? Er der nogen der vil eller rettere tør svare på dette?

Jette Ejlbo

Siriusvænget 14

7000 Fredericia

 

Læserbreve bliver som hovedregel bragt i deres fulde længde – i uredigeret form. Undtagelsesvis kan redaktionen vælge at forkorte længere læserbreve ned, for at tilgodese læseren. Læserbreve er ikke udtryk for redaktionens holdning – Læserbreve tjener alene indsenders interesse og mening.