Home LOKALSPORT MEDALJEREGN TIL KAMPSPORT

MEDALJEREGN TIL KAMPSPORT

MEDALJEREGN TIL KAMPSPORT
0

Et hav af medaljer og flere lokale jysk/fynske mestre i judo

Hele 15 kæmpere fra Fredericia Judo og Jujutsu Klub kom hjem med medaljer efter weekendens Jysk/Fynske mesterskaber i Herning.

I børne- og ungdomsrækkerne var der guld til Lærke Helmer, Victor Lund, Oliver Due Nørskov, Jonas Nydam Møller og Sigfús Freyr Gilsson, der dermed alle kan kalde sig for jysk/fynske mestre i judo.

Olivia Dons-Lassen og Maj Due Nørskov vandt sølvmedaljer ,mens det blev til bronze til Emilie Dons-Lassen, Maxamed Rashid, Alexander Nordstrand og Sebastian Sandgaard Nordahl Petersen.

cof

Hos de voksne kæmpere var der guldmedaljer til Christian Jensen og Morten Nordstrand, mens Steffen Eskildsen fik sølv og Alexander Wichmann fik bronzemedalje.

Fredericia Judo og Jujutsu Klub havde i alt 19 kæmpere med ved stævnet hvor der blev kæmpet i både børne-, ungdoms- og voksenrækkerne, og alle kæmpere gjorde det godt og fik god erfaring med hjem. Klubben vandt også pokalen for at have flest deltagere med ved stævnet, og det er formand for klubben Lasse Svane Weimar stolt af. Alle kæmpede virkelig flot og fik lært noget, og samtidig med at vi havde flest deltagere med, var vi den klub, der vandt flest medaljer