OVER 2000 BURGERE LANGET OVER DISKEN I WEEKENDEN – GARAGE BURGERBAR SÆRDELELS POSITIVT MODTAGET

OVER 2000 BURGERE LANGET OVER DISKEN I WEEKENDEN – GARAGE BURGERBAR SÆRDELELS POSITIVT MODTAGET

OVER 2000 BURGERE LANGET OVER DISKEN I WEEKENDEN – GARAGE BURGERBAR SÆRDELELS POSITIVT MODTAGET

0

Der var tryk på stegepanden hos Garage Burgerbar på Axeltorvet i Fredericia, da garagen endeligt skubbede porten op til en skøn smagsoplevelse

Der var et stort ryk-in hos Garage Burgerbar i Frederica centrum, da de i forrige uge rullede garageporten op, og lod kunderne smage på herlighederne til en intropris på en flad 50ér. Konceptet “Garage Burgerbar” er populært i Vejle, hvor de er blevet kåret til byens bedste burger, og netop denne kåring har fået mange til at ville teste burgeren , da burgerbaren åbnede i Fredericia.

Tilbagemeldingerne fra ude serveringen på Axeltorvet i midtbyen er ikke til at tage fejl af. Der er en stor enighed om en yderst velsmagende burger, med tilhørende krydrede pommes frittes. En smag og en oplevelse som den burgerbaren er kendt for i Vejle.

Også indretningen er genkendeligt fra baren i Vejle. Oplevelsen af inventar der emmer af garage og værksted og duften af grillet kød – er øjensynligt lige så meget noget for fredericianernes smagsløg, som det er for Vejlenserne.

 

 

To go´

En burger med pommes frittes og dyppelse – pakket godt ned i en Garage Burgerbar papirspose – og så hjem til kollegaerne på kontoret og nyde smagen af en tilpas krydret burger og lækre sprøde pommes frittes. Flere kunder har fået øjnene op for, at kunne hente dagens frokost hos Garage Burgerbar og dele med kollegaerne på kontoret.

Redaktionen på DanmarkC TV testede menuen i Fredericias nye burgerbar, og købte frokosten med retur til kontoret. Kontoret ligger 8 minutter væk fra Axeltorvet i bil, og på trods af afstanden kunne kollegaerne sætte tænderne i en særdeles varm burger.

Hvordan skal sådan en størrelse så beskrives? – En rund og fyldig smag, men en snert af grill – og en særdeles tiltalende konsistens. Pommes Fritterne er tilpas sprøde og det fine drys af parmesan fuldender smagsoplevelsen. Skøn frokost.

 

Anbefaling herfra redaktionen (6/6) :