Home Kultur SE VIDEO : OVER 600 LØBERE DELTOG I ÅRETS TAULOV LØB

SE VIDEO : OVER 600 LØBERE DELTOG I ÅRETS TAULOV LØB

SE VIDEO : OVER 600 LØBERE DELTOG I ÅRETS TAULOV LØB
0

Med en stigning i forhold til sidste års deltagerantal, kunne holdet bag Taulov løbet klappe sig selv velfortjent på skuldrene

Se video nederst i artiklen…

Årets Taulov løb trak væsentligt flere løbere til, end i det forgangne år. I 2018 gennemførte 551 løbere Taulov Løbet, der går fra Taulov Skole og videre gennem skønne grønne skov og landlig omgivelser. I 2019 var deltagerantallet langt over 600 løbere.

Efter en start med enkelte styrt, lykkedes det at få behandlet sårene på albuerne, og gennemføre Taulov løbet i det skønneste solskinsvejr.

Taulov løbet er et populært indslag i forsommeren, og der er gået konkurrence i, hvilken skoleklasse der kan stille med flest deltagere. I 2018 stillede ialt 361 skoleelever til start og i 2019 er dette tal steget til 414 forhåndstilmeldte elever.  De skoleklasser der stiller med flest løbere, bliver kontant belønnet af Taulov Motion.

 

 

I 2006 blev der uddelt 3.300 kr. i præmier til skoleklasser – og siden da er dette tal blot steget, i takt med at løbet oplevede en større popularitet. I 2019 blev der således uddelt ikke mindre end 10.000 kr. til skoleklasserne der stillede med flest løbere. Samlet set er der over de sidste 14 år uddelt 120.000 kr. til klassetrin på Taulov og skærbæk skoler – Skolerne der nu heder Fjordbakkeskolen.

Den første løber passerede målstregen efter blot 15 minutter og 34 sekunder.

Efter løbet, var der mulighed for gratis vand og frugt til de mange løbere, og fra en bod kunne man købe grillpølser med brød og dyppelse. Taulov Løbet har tradition for, at deltagerne samles efter løbet, og spiser medbragt mad i fællesskab med deres familier og skoleklasser.