Premieren nærmer sig for Beatles Kabaret

Premieren nærmer sig for Beatles Kabaret

Premieren nærmer sig for Beatles Kabaret

0

Torsdag d. 13 september er der premiere på Teater Malstrøms nye Beatles forestilling med fem sangere og fire musikere på scenen i det Bruunske Pakhus.

 Flot modtagelse rundt i byerne i Trekantområdet

Publikum rundt i byerne i Trekantområdet fik 31. august og 1. september mulighed for at få en smagsprøve på forestillingen, da de fem sangere i Teater Malstrøms efterårsopsætning ‘Beatles Kabaret – All you need is love’, drog ud på en turné rundt i fem byer i Trekantområdet.

“Det var en rigtig god oplevelse for os. Det var første gang Beatles Kabareten blev vist frem for publikum, og ud fra deres respons til koncerterne, var de vilde med det”, fortæller teaterleder Martin Bach Sørensen.

Publikum fik dog kun lov at opleve et kvarters medley af Beatles sange, der indgår i forestillingen. De blev opfordret til at komme til Det Bruunske Pakhus i Fredericia, hvis de gerne ville høre mere.

Teater Malstrøm havde også en bod på Rådhuspladsen i Fredericia på Kulturnatten 31. august, hvor forbipasserende kunne få information og materiale om teatrets kommende forestillinger og vinde billetter til Beatles Kabareten. Det benyttede over 400 personer sig af, og Teatrets frivillige oplevede efter et par timer at løbe tør for postkort med efterårsforestillingerne.

“Alt blev revet væk. Selv vores reservelager af postkort, som vi havde gemt til senere brug”, forklarer teatrets produktionsleder Bjarne Pedersen.

Intime rammer på Pakhuset

Teatrets scenografi og lysopsætning bliver i disse dage installeret på det Bruunske Pakhus, så det hele står klar når skuespillere og musikere rykker fra øvelokalerne på Bülows Kaserne ned på Det Bruunske Pakhus på søndag. Som publikum også kunne opleve i Burlesque forestillingen i foråret, får publikum mulighed for at sidde helt tæt på, da scenografien involverer en catwalk ned gennem salen. Catwalken har dog ændret udtryk, så den passer til Beatles universet.

Kostumerne er klar

Efter flere måneders hårdt arbejde er Teater Malstrøms systue nu klar med kostumerne til Beatles Kabareten. Onsdag d. 5 september skulle skuespillerne for første gang prøve alle deres kostumer, så de sidste tilretninger kan laves før premieren. Musikerne har også fået en dresscode til forestillingen, som dog er mere enkel, så de kan bevæge sig frit mens de spiller.

 

Fakta

  • Kabaret Beatles spiller tor-lør kl. 19.30 fra 13. september til 27. oktober
  • Teater Malstrøms næste forestilling, Den Lille Prins, spiller fra 21. november til 16. december fra ons-søn, kl. 18 på hverdage og kl. 15 lørdage og søndage
  • Spillested for begge forestillinger: Det Bruunske Pakhus, Kirkestræde 3, Fredericia
  • Billetter kan købes på billetten.dk eller på deres salgssteder, fx i Tøjhuset i Fredericia