Home Kultur Rådhuset og Ungdommens hus lyste onsdag aften op i rødt
Rådhuset og Ungdommens hus lyste onsdag aften op i rødt

Rådhuset og Ungdommens hus lyste onsdag aften op i rødt

0

Som en direkte konsekvens af Covid-19, blev stort set enhver form for events lukket ned allerede i marts. Det betød for hele eventbranchens vedkommende, at branchen stort set har stået uden arbejde siden marts – og kommer til det en rum tid endnu.  

Branchen har imidlertid kun i beskedent omfang kunnet benytte de hjælpepakker, som blandt andet den danske regering har stillet til rådighed, og situationen er ved at være kritisk for mange. Vores virksomheder er de facto tvangslukket, og situationen er ens over det meste af verden.

For at råbe politikerne op, lyste eventfirmaer over hele verden – fra New Zealand til New York – onsdag den 30/9 kulturbygninger, parlamenter, spillesteder og andre fremtrædende bygninger i rød. I Danmark alene talte listen mere end 90 lokationer som onsdag aften gik i rødt. Det er blandt andet Christiansborg, kulturhuse, spillesteder, ja sågar den lille havfrue og antennerne på Langbølgesenderne i Kalundborg vil i aften være badet i rødt lys. I Fredericia blev Rådhuset og Ungdommens hus lyst op i rødt.

Du kan se videoen herunder lørdag klokken 11:

Eller du kan se hele udsendelsen på DanmarkC TV på Kanal SYD lørdag klokken:

00:00, 03:00, 06:00, 09:00, 12:00, 15:00, 21:30