Redningsaktion på Lillebælt

Redningsaktion på Lillebælt

Redningsaktion på Lillebælt

0

Skærmbillede 2015-06-20 kl. 21.33.20Lørdag aften omkring kl 19.40, indløb en melding til alarmcentralen, omkring en drukneulykke på Lillebælt.

Anmelder mente at have set en person på Lillebælt – ca. 200m. ud for den gamle badeanstalt på fynssiden – klamre sig til en gul bøje. Mens anmelder havde observeret på personen, forsvandt denne pludselig fra vandets overflade, og kom ikke til syne igen – oplyser vagtchefen hos Fyns Politi til DanmarkC TV.

Fyns politi sendte derfor redningsmandskab til Lillebælt i området omkring den gamle Lillebæltsbro og rekvirede også Fredericia Brandvæsen og en redningshelikopter.

Kort tid efter, ankom både Middelfart og Fredericias redningsbåde til området ved den gamle Lillebæltsbro, og gik straks i gang med eftersøgningen af den forsvundne person. Få minutter efter kunne man i horisonten også se redningshelikopteren komme nærmere.

I samarbejde finkæmmede redningsbådene og redningshelikopteren Lillebælt i området ved den gamle Lillebæltsbro. Redningshelikopteren cirkulerede få meter over vandoverfladen i området i en længere periode.

Kl. 21.30 var der stadig ingen spor af den formodede forsvundne person.

 

 

 

 

tags: