TAPAS OG VINBAREN PERHAPS ER LUKKET – PERMANENT

TAPAS OG VINBAREN PERHAPS ER LUKKET – PERMANENT

TAPAS OG VINBAREN PERHAPS ER LUKKET – PERMANENT

0

Tapas vin og baren – PERHAPS i Købmagergade er lukket permanent

Det startede som et eventyr, med pengemanden og thansen-ejer Bent Jensen, som en fin restaurant med eksklusive serveringer og gode drinks.

Bent Jensen overtog på det tidspunkt, en konkursramt restaurant, og omdøbte den til PERHAPS, hvorefter han ansatte både bestyrer og personale til driften. Planen for Bent Jensen var dog ikke at ville drive restauration, men blot at sikre at det eksklusive in-sted kunne genopstå.

Efter nogle måneders drift valgte Bent Jensen at afhænde restaurationen på gode vilkår, og siden da har PERHAPS været drevet af Mads Täkker og Thomas Jensen, der indtil nu har drevet restaurationen. På PERHAPS hjemmeside står der følgende om de to nye ejere:

“Bag Perhaps finder man de to passionerede kokke Thomas Schmidt Jensen & Mads Täkker, der begge har en fortid i den danske restaurationsbranche. Samarbejdet mellem de to kokke startede på Gram Slot og siden den 1. juni 2016 har de begge været at finde på Perhaps.”

Nu er eventyret dog imidlertid forbi. Natten til søndag modtog gæster der havde booket lokaler og borde på PERHAPS en mail om, at deres booking var annuleret.

 

Indehavere af PERHAPS Thomas Jensen og Mads Täkker. Foto:PERHAPS.dk

 

I blandt de frustrerede kunder er Lars Bøgebjerg, der i nat modtog besked fra PERHAPS  om aflysningen af hans booking. Han skriver følgende på facebook:

 

 

PERHAPS har måtte lukke permanent, på grund af manglende omsætning.

Der er søndag morgen ingen information på PERHAPS hjemmeside omkring lukningen.