ROCKBAND : UNDSKYLD!

ROCKBAND : UNDSKYLD!

ROCKBAND : UNDSKYLD!

0

Padlock Chain FOTO JOAN BARLØSE (3)Padlock Chain undskylder, efter deres seneste rockkoncert

Mange gik forgæves til et totalt tætpakket Pakhus, hvor Padlock Chain skød deres Jubilæumsafskedsreunioncomebacktour i gang

Lørdagens koncert i Det Bruunske Pakhus i Fredericia med det lokale rockorkester, Padlock Chain, var et tilløbsstykke. Allerede en time før koncertstart stod publikum tæt i Pakhusets vindfang og bar for at få en god plads til Padlock Chains traditionelle januarudsalg af en koncert, hvor hver publikummer får fem kroner i entré.

En halv time før koncertstart måtte dørene lukkes. Der var simpelthen ikke plads til flere mennesker i salen, og af hensyn til sikkerheden der kunne ikke lukkes flere ind. Ganske mange måtte afvises i døren.

”Vi har fået at vide, at ikke alle tog det lige pænt at blive afvist. Skuffelsen var åbenbart for voldsom. Derfor sender Padlock Chain her vores varmeste hilsner til de, der måtte søge trøst på Fredericias andre restaurationer. Vi beklager, at I ikke kunne være med i lørdags. Vi ses forhåbentlig en anden god gang,” siger Padlock Chains forsanger, Peter Friis Autzen.

Joan Barløse DBP januar 2015 Padlock ChainAftenen på Det Bruunske Pakhus bød på mange utraditionelle rock-oplevelser og overraskelser. For eksempel blev der spillet rock n’ roll-banko, der blev sat rekordmange rekorder, spist citronmåner i massevis og solgt t-shirts med indbygget ’selvforsvar ved forskrækkelses-mekaniske’ printet på brystet samt sangbøger, når teksterne blev for vanskelige at synge med på. Ja, selv playback-begrebet blev der praktiseret og ironiseret over. Og bandet kunne endda præsentere en vaskeægte gæstestjerne på scenen: Teaterchef Søren Møller, der viste sig at have masser af rock i blodet.

”Ja, det var en aften mange sent vil glemme, hvis de da i første omgang kan huske den. Der var nemlig temmelig travlt i baren, for a sige det mildt. Uden at afsløre for meget om Pakhusets økonomiske forhold kan jeg slå fast, at ingen i lørdags led af væskemangel…” siger Peter Friis Autzen.

Padlock Chain FOTO JOAN BARLØSE (4)Men tilbage til beklagelsen:
”Ja, vi undskylder at ikke alle kunne være med. Men bare rolig: Vores repertoire udvikler sig ekstreeeeeemt langsomt, så hvis bare man er med næste gang, er man ikke gået glip af noget betydeligt. Men husk det nu: Først til bar… Jeg mener: Først til mølle,” siger Peter Friis Autzen.

 

(Foto : Joan Barløse)