Home FREDERICIA Ros til ny privat leverandør

Ros til ny privat leverandør

Ros til ny privat leverandør
0

Den kommunale hjemmepleje og Sundplejen ApS står skulder ved skulder i disse Covid-19-tider

1. marts 2020 fik Fredericia Kommune ny privat leverandør af personlig pleje og praktisk bistand. Mindre end 14 dage efter blev Danmark lukket ned for at passe på vores borgere i risikogruppen. På trods af nye restriktioner i forhold til hygiejne og afstand, så har opstarten af Sundplejen forløbet rigtig godt. 

”Vi er utrolig glade for samarbejdet med Sundplejen, og vi er meget trygge ved at have valgt dem som privat leverandør til personlig pleje og praktisk bistand. Udfordringen med Covid-19 har de klaret til ug. Dialogen er god og tæt, og den går begge veje. Sundplejen er opdateret på Sundhedsstyrelsens anbefalinger, følger de gældende retningslinjer og optimerer deres arbejde løbende. Så jeg er rigtig tilfreds med samarbejdet”, fortæller Yelva Bjørnholdt Jensen, koncerndirektør for voksen- og ældreområdet.

Ca. 350 borgere har valgt Sundplejen som deres leverandør af personlig pleje og praktisk bistand, og de borgere kan være trygge ved, at de får det, de er blevet lovet – også i en Covid-19-tid.

”Der er travlt i plejen i denne tid – ikke mindst på grund af Covid-19. Men på trods af det så står kommunens hjemmepleje og Sundplejen skulder ved skulder og støtter hinanden i at klare en hverdag med flere udfordringer end normalt i forhold til hygiejne og afstand. Det giver tryghed hos vores borgere og hos os. Det er dejligt at opleve, at når skoen trykker, så rykker vores personale sammen både i den kommunale hjemmepleje og hos Sundplejen for at gøre denne svære tid mest muligt tryg for vores borgere”, siger Lars Ejby, formand for Senior- og Handicapudvalget.