Så er der snart BilMesse & Brugtmarked

Så er der snart BilMesse & Brugtmarked

Så er der snart BilMesse & Brugtmarked

0

Så er der snart BilMesse & Brugtmarked

PRESSEMEDDELELSE: Foråret er endelig på vej, og det betyder traditionelt, at BilMesse & Brugtmarked igen er stedet, hvor motorglade folk mødes for første gang efter en lang mørk vinter.

BilMesse & Brugtmarked finder sted lørdag og søndag den 25. og 26. marts 2017 i Messe C, Vestre Ringvej 101, 7000 Fredericia.

Det er Danmarks absolut største salgs- og oplevelsesmesse, og er samtidig stedet, hvor nye venskaber opstår og gamle uvurderlige venskaber holdes ved lige – simpelt hen et dejligt pusterum i vores travle elektroniske hverdag.

Alle messens 28.000 m2 er fyldt op med salgsbiler, show-biler, motorcykler, knallerter, der alle er med til at fortælle den fortryllende motorhistorie – det er ren nostalgi!

Der vil også være masser af reservedele, stumper, modelbiler, retro-ting, emaljeskilte, litteratur og meget, meget mere.

Kort sagt: Det er stedet, hvor køber og sælger mødes.

Omkring 40 mærkeklubber vil også være til stede, og de fortæller gerne om deres dejlige hobby.

Hertil 4.000 m2 med antik samler- og kræmmermarked med masser af friske forårstilbud.

Lige udenfor hovedindgangen har vi gratis parkering for alle specialkøretøjer på 2, 3 eller 4 hjul. Kom i god tid så du sikrer dig en god plads på det aflukkede område.

Lige nu arbejder messe-arrangørerne på et spændende TEMA, vi kan præsentere på denne forårsmesse. Læs mere herom i Veteran Posten 1. marts 2017 eller følg med på vores hjemmeside og Face-Book.

Vi er også klar med vores nye MesseAvis på 56 sider, hvor vi allerede nu kan afsløre den spændende forside. MesseAvisen trykkes i BT-format i 15.000 eksemplarer, og de deles gratis ud.

MesseAvisen er skrevet professionelt af Hans Pedersen – HP-bilnostalgi.dk.

Glæd dig til masser af spændende læsestof.

Vær god ved dig selv og hinanden og nyd alle herlighederne på denne tidlige forårs-week-end.

Sæt noget ind på oplevelseskontoen – kør til Fredericia den 25. og 26. marts 2017.

Vi glæder os til igen at byde Jer velkommen.