SÅDAN LIGGER DE FREDERICIANSKE SKOLER PÅ CEPOS LISTE : PRIVATSKOLE BLANDT DANMARKS BEDSTE

SÅDAN LIGGER DE FREDERICIANSKE SKOLER PÅ CEPOS LISTE : PRIVATSKOLE BLANDT DANMARKS BEDSTE

SÅDAN LIGGER DE FREDERICIANSKE SKOLER PÅ CEPOS LISTE : PRIVATSKOLE BLANDT DANMARKS BEDSTE

0

Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestilling har gennem en årrække beregnet såkaldte socioøkonomiske referencer for grundskolerne i Danmark.

Disse tal sammenstiller elevernes præstationer ved afgangsprøverne i 9. klasse med et udtryk for elevernes socioøkonomiske baggrund.

Den socioøkonomiske baggrund hos afgangseleverne på de enkelte skoler omsættes her til et udtryk for forventede karakterpræstationer ved afgangsprøverne, givet at skolen giver eleverne et gennemsnitsligt fagligt løft set i forhold til et større antal socioøkonomiske karakteristika. På nogle skoler leverer eleverne rent faktisk bedre afgangsresultater end forventet, og man kan da tale om, at skolen har en positiv undervisningseffekt. På andre skoler gør det modsatte sig gældende. Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestilling har udarbejdet en fyldig teknisk redegørelse for metoden til beregning af de socioøkonomiske referencetal, jfr. Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestilling (løbende).

Note til tabel: Rangeret efter undervisningseffekt i 2016/2017. Skoler med samme undervisningseffekt har samme rang, samt vil en skoles rang afhænge af, hvor mange skoler der har en højere undervisningseffekt.

I Fredericia ser ranglisten af skolerne således ud.:

Bedste placering på rang 21 : Fredericia Realskole

På rangplads 176 : Fjordbakkeskolen

På rangplads 274 : Ullerupbæk skolen – Nørre Alle´

På rangplads 505  : Sct. Knudsskole

På rang 788 : Erritsø Fællesskole

På rang 931 – Fredericia Friskole

Og på rang 1249 ligger Kirstinebjergskolen, afd. Havepladsvej.

 

Se de øvrige placeringer på listen her.:  https://www.cepos.dk/publikationer-projekter/undervisningseffekten/undervisningseffekt-grundskoler/find-din-skoles-1