Home Læserdebat SAMMEN BLIVER VI KLOGERE

SAMMEN BLIVER VI KLOGERE

SAMMEN BLIVER VI KLOGERE
0

Klar til at lytte for sammen bliver vi klogere.

Da der var Kommunalvalg i 2017 havde jeg nogle spændende dialoger hen over frokostbordet. Der inviterede jeg vælgere hjem til frokost eller middag hos undertegnede og det gav nogle fantastiske indblik i hvad der rørte sig ude hos den enkelte og hvilket Danmark de deltagende ønskede sig.

Det vil jeg gentage for jeg synes det er enormt vigtigt, at vi får lyttet til hinanden og får masser af åben dialog i gang om, hvor vi skal have Danmark ført hen. Sammen ved vi mere og sammen kan vi mere.

Derfor vil jeg i den kommende tid invitere interesserede på frokost eller middag hjemme hos mig. Det eneste du skal gøre er, at sende en mail på: haastrupsoren@gmail.com så sætter jeg et arrangement i stand.

Det kan også være, at du hellere vil holde noget hjemme hos dig så kommer jeg også gerne der for at snakke ”det næste Danmark”.

Jeg synes det er vigtigt, at vi lytter til hinanden trods for forskellige meninger og jeg synes det er vigtigt med en åben dialog, hvor man med gensidig respekt sammen kan blive klogere. Det er jeg klar til at blive.

Jeg glæder mig til en masse spændende dialog med alle der har lyst til at deltage i sådan arrangementer.

Søren Haastrup

Folketingskandidat

Alternativet

Fredericia