Home LOKALMUSIK Se de flotte billeder: Barock havde inviteret gæster med på scenen

Se de flotte billeder: Barock havde inviteret gæster med på scenen

Se de flotte billeder: Barock havde inviteret gæster med på scenen
0

I 4 årtier har det lokale band Barock hærget spillesteder og scener i det ganske land -dog mest i lokalområdet.

Barock ved, hvad publikum vil have: Gode pop- og rocksange spillet med energi og nerve. Det er sange, man kan synge med på og danse til, men også bare lytte til, hvis man er i det humør.

Med mere end 40 års sammenspil som solid ballast kan de seks fredericianere deres håndværk, og gruppens musikalske fundament er en perlerække af kendte hits fra 80`erne –  læg dertil klassikere fra 5 årtier og krydr med lidt af det bedste nye.

Sange af danske navne som Tøsedrengene, Dodo and the Dodos, Danseorkestret, Gnags, Thomas Helmig, Rocazino, Sanne, Gasolin, Sko/torp. Halberg/Larsen, Alphabeat og TV2 dominerer repertoiret, men også udenlandske navne som ABBA, Tina Turner, AC/DC , Queen og Roxette, har fået en plads på sætlisten.

Det fredericianske band har spillet mange koncerter gennem årene. Fra spillesteder,  byfester, halfester, firmafester, på musikværtshuse og til privatfester, er der indsamlet megen erfaring – og netop den erfaring, har gjort orkesteret til en kompetent enhed, der er kendt for altid at levere en fest og musikalsk oplevelse.

Barock havde ydermere inviteret et stjernehold af gæster med på scenen lørdag aften. Det var ingen ringere end Barocks tidligere sangerinde Iben Bonne, Jan Lauridsen på percussion, saxofonist Jens Haack & Padlock Chains sanger Peter Friis Autzen.

Se det flotte billedgalleri nedenfor. (Foto : Ole Sejrup)