SE VIDEO : HJALMAR HAVDE PUBLIKUM I SIN HULE HÅND

SE VIDEO : HJALMAR HAVDE PUBLIKUM I SIN HULE HÅND

SE VIDEO : HJALMAR HAVDE PUBLIKUM I SIN HULE HÅND

0

Den populære musik-kunstner Hjalmar, gæstede lørdag aften Fredericias Livescene – Tøjhuset

Der var både hvinende piger, fællessang og jubel, da Hjalmar lørdag aften gav koncert i Tøjhuset i Fredericia. Arrangøren kunne allerede melde udsolgt flere uger før koncertstart, og publikum var da også helt oppe på beatet, – og skrålede med på alle de kendte sange.

Tøjhuset har en bred vifte af koncerter, og genren spænder vidt, men med aftenens koncert med Hjalmar, der et søn af den nu afdøde folkekære musiker og sanger – Kim Larsen, bød på flere nye udfordringer, for arrangøren. I kontrakten stod blandt andet, at der skulle opsættes et sikkerhedshegn foran scenen, så publikum ikke kunne komme for tæt på kunsteren og orkesteret under koncerten. Hegnet var efter al sandsynlighed tiltænkt, at skulle holde de hvinende piger lidt på afstand af den populære Hjalmar.

 

Koncerten blev besøgt af godt 400 gæster, og arrangøren kunne fortælle at alderen på koncertgæsterne lørdag aften, ligger 10-15 år under gennemsnittet, og at hovedparten af gæsterne var af det kvindelige køn.

Hjalmar selv, roste efter koncerten spillestedet Tøjhuset, overfor DanmarkC TV og han og bandet havde haft en forrygende aften. ” Vi kommer helt sikkert tilbage til det her sted” – fortalte Hjalmar til DanmarkC TV efter koncerten.

Var du en af de heldige der nåede at sikre dig en billet til koncerten, eller gik du glip af det hele? – så kan du se – eller gense en lille bid af koncerten nederst i artiklen.

Se det flotte billedgalleri fra koncerten her. (Fotograf : Ole Sejrup)