SE VIDEO : MOTIONISTER TRAMPEDE 425.000 KR. IND TIL BØRNECANCERFONDEN

SE VIDEO : MOTIONISTER TRAMPEDE 425.000 KR. IND TIL BØRNECANCERFONDEN

SE VIDEO : MOTIONISTER TRAMPEDE 425.000 KR. IND TIL BØRNECANCERFONDEN

0

GAVMILDE MOTIONISTER TRAMPEDE 425.000 KR. IND TIL BØRNECANCERFONDEN

Over 1.200 indendørscykler blev holdt i gang, da Fitness World og Team Rynkeby Fonden i dag arrangerede Danmarks største bike-event og indsamlede 425.515 kr. til Børnecancerfonden.

Se video nederst i artiklen

Solen var kun lige krøbet over horisonten, da de første morgenfriske motionister klikkede i pedalerne hos Fitness World og tog hul på en hel dag i den gode sags tjeneste.

Sammen med Team Rynkeby Fonden arrangerede Danmarks største fitnesskæde ’Bike for børnene’ i 46 Fitness World-centre over det meste af landet.

 

2-3.000 gavmilde motionister havde købt sig ind på 1.200 indendørscykler, som skulle holdes i gang til fordel for Børnecancerfonden.

En af de lycra-klædte motionister, der havde købt sig ind på en cykel, var Fitness Worlds egen direktør, Lars Frødstrup, der deltog i den totalt udsolgte event i Rødovre Centrum.

– Jeg er pavestolt over, at Fitness World danner rammerne for en landsdækkende event i så stor en skala, siger han.

– Når man har mulighed for det, så bør man gøre, hvad man kan for at hjælpe andre mennesker – især børn. Med denne event kan vi bruge vores platform til at støtte op om det fantastiske arbejde, som de frivillige Team Rynkeby-deltagere gør for Børnecancerfonden og for de familier, som kæmper mod kræften hver eneste dag, siger Lars Frødstrup.

Stor check til Børnecancerfonden
Da den energiske dansemusik blev dæmpet efter godt seks timers intens og sveddryppende indendørscykling i Rødovre Centrum, kunne Lars Frødstrup langt om længe løfte sløret for, hvad eventen havde resulteret i.

 

En check på hele 425.515 DKK blev overrakt til Børnecancerfondens direktør, Marianne Benzon Nielsen, der også var trukket i cykeltøjet i dagens anledning.

– Det er rigtig stærkt, at Fitness World på denne måde engagerer sig i børnekræftsagen. For der er virkelig brug for penge til forskning, som kan sikre, at endnu flere børn overlever kræft, siger Marianne Benzon Nielsen og fortsætter:

– Børnecancerfonden er fuldstændig afhængige af private bidrag for, at vi kan gøre det arbejde, som vi gør. Derfor giver samarbejdet mellem Fitness World og Team Rynkeby Fonden fantastisk god mening. Team Rynkeby-deltagerne er er en uvurderlig styrke for børnene, og deltagernes store indsats bliver virkelig bemærket og værdsat af familierne, siger hun.