SE VIDEO : VOLDSOM BRAND I GARAGE I PJEDSTED OG ILD I SCOOTER I ERRITSØ

SE VIDEO : VOLDSOM BRAND I GARAGE I PJEDSTED OG ILD I SCOOTER I ERRITSØ

SE VIDEO : VOLDSOM BRAND I GARAGE I PJEDSTED OG ILD I SCOOTER I ERRITSØ

0

Ild i udbygning og garage i Pjedsted søndag aften og ild i scooter i Erritsø på samme tid, skabte rift om brandbilerne

Det var kun med nød og næppe, at det lykkedes for Trekant brand, at forhindre en garagebrand til at brede sig til en villa, på Elbosvinget i Pjedsted søndag aften.

Kort før klokken 22.00, blev der slået alarm til Brandvæsnet, om ild i en garage på adressen, og brandvæsnets vagthold blev straks sendt til adressen, alt i mens at der blev kaldt yderligere mandskab ind.

Allerede da den første brandbil nåede frem til adressen i Pjedsted, stod det klart, at ilden havde fået godt fat i bygningen, og der blev derfor straks rullet slanger ud til ekstra vandforsyning.

Da den anden mobilsprøjte forlod brandstationen med kurs mod Pjedsted, løb endnu en melding om brand ind. Denne gang var der ild i en scooter i en viadukt ved Røde Banke. Brandbilen, der har indbygget en stor vandtank, blev derfor sendt til branden på Røde Banke. Branden i scooteren var hurtigt slukket, og mobilsprøjten kunne derfor hurtigt sætte kursen mod den brændende bygning i Pjedsted igen, hvor den og dens vandbeholdning var hårdt savnet.

I mellemtiden nåede stigevognen og en vandtankvogn også frem til branden i Pjedsted, og brandvæsnet fik da endeligt bugt med den voldsomme brand.

Klokken 23 kunne beredskabet oplyse, at de med nød og næppe havde reddet villaen på adressen, fra også at blive flammernes bytte. Brandvæsnet arbejdede med efterslukning på brandstedet til ud på nattetimerne.