SER HEGN VANDT LICITATION OM VILDSVINHEGN – BYGGER PRODUKTIONSHAL PÅ KUN 14 DAGE

SER HEGN VANDT LICITATION OM VILDSVINHEGN – BYGGER PRODUKTIONSHAL PÅ KUN 14 DAGE

SER HEGN VANDT LICITATION OM VILDSVINHEGN – BYGGER PRODUKTIONSHAL PÅ KUN 14 DAGE

0

Fredag morgen klokken 07.00, trillede et stort antal entreprenørmaskiner ind på en mark på Prins Christians Kvarter i Fredericia

Se video nederst i artiklen

Et byggeri der normalt vil tage 6 måneder, står klar til brug på kun 14 dage. Efter SER HEGN vandt licitationen omkring opsætning af Vildsvinehegn ved den dansk-tyske grænse, skulle de hurtigt bruge ekstra produktionsfaciliteter. Og så trådte både vognmand og entreprenør til og arbejder nu i døgndrift for at nå målet.

Om 14 dage står nye produktionsfaciliteter klar.

Arbejder i døgndrift

Det er HM Entreprenører der sammen med 9 byggevirksomheder, der har lagt hovedet på blokken for at nå målet.

– Et byggeri i denne størrelse tager normalt 4-6 måneder, men SER Hegn har jo travlt. Så da de spurgte, om byggeriet kunne lade sig gøre på 14 dage, skulle vi lige vende skråen et par gange, inden vi besluttede os for at tage udfordringen op. Det bliver Danmarks hurtigste erhvervsbyggeri, hvis vi når det i samarbejde med leverandørerne. Og det skal vi, siger Michael Mortensen, direktør for HM Entreprenører.

– Byggeriet består af en administrationsbygning, en opbevaringshal på 450 kvm. samt et lager og en pakkehal på 140 kvm. Udover dette skal der også lægges 16.000 kvm. stenbelægning samt sættes hegn, porte og lysmaster op.

– Når startskuddet lyder fredag morgen, skal der køres 12.000 m3 muld væk og lægges 10.000 m3 sand og grus som det første. Byggefolkene kommer til at arbejde 24 timer i døgnet, og det kræver et stort overblik, seriøs god planlægning og et utroligt godt samarbejde, hvis byggeriet skal stå færdigt og klar til indrykning efter blot 14 dage, siger Henrik Hallenberg Rasmussen.

Deltagere i Danmarks hurtigste erhvervsbyggeri

Udover bygherren SER Hegn A/S, deltager følgende virksomheder i Danmarks hurtigste erhvervsbyggeri:

HM Entreprenører A/S,  Kloster A/S, Dalsgaard Pavilloner A/S, Futura Rundbuehaller ApS, Flextek Stålreoler A/S, DE Electronic ApS, Zipp Systems A/S, Scanview A/S, Hansen EL A/S, K.E. Mammen ApS og Land & Plan A/S. Herudover sørger Din Madpartner for, at alle er glade og tilfredse i løbet af de 14 dage.

Se videoindslaget fra fredag morgen klokken 07.00, hvor startskuddet til danmarks nok hurtigste byggeri, gik i gang.