Home Læserdebat SØNDAG : MØDE OMKRING JOBCENTERET

SØNDAG : MØDE OMKRING JOBCENTERET

SØNDAG : MØDE OMKRING JOBCENTERET
0

Borgerdialogmøde version 2.0

Den 2. februar indkaldte jeg til første borgerdialogmøde omhandlende jobcentret – social og beskæftigelsespolitikken. På det møde kiggede vi meget bagud på, hvad der var gået galt og hvor der er problemer. På borgerdialogmødet den 17. marts skal vi kigge på fremtiden. Vi skal udveksle ideer om, hvordan fremtidens jobcenter skal se ud og vi skal helt ned i dybden og kigge på vejen derhen. Hvilken sti skal vi følge og hvordan kommer vi det rigtige sted hen skridt efter skridt?

Jeg håber på at se en hel masse Fredericianere, der har lyst til at indgå i dialog om, hvordan vi bliver verdensmestre når det gælder mødet mellem arbejdsparat og system, mellem sygdomsramt og system, etc.?

Mødet finder sted i Frivillighuset på Vendersgade søndag den 17. marts kl. 14-16.

Jeg hører ofte rigtig mange historier, hvor mødet mellem borger og system ikke har været så godt og hvor den enkelte har følt sig klemt i systemet. Disse historier vil jeg gerne bliver historie og den enkelte ikke føler sig klemt i systemet.

Jeg kan slet ikke forstå, hvorfor, man skal straffes for, at være ramt af sygdom eller hvorfor man skal straffes fordi der ikke lige er plads til en på arbejdsmarkedet.

Det er et system jeg gerne vil gøre op med og jeg ønsker input til, hvilket jobcenter Fredericianerne gerne ser fremtiden byde på. Derfor dette møde, hvor vi forhåbentlig alle bliver klogere og vi kan få givet inputs videre til de personer, der kan sætte ændringerne i værk.

Jeg glæder mig til at se Jer alle

 

Søren Haastrup

Folketingskandidat

Alternativet

Møllebo Alle 50

7000 Fredericia