Home Kultur SØNDAGSHYGGE FOR HELE FAMILIEN

SØNDAGSHYGGE FOR HELE FAMILIEN

SØNDAGSHYGGE FOR HELE FAMILIEN
0

Påskehygge for hele familien på søndag

Søndag d. 21. april er der påskeaktiviteter for hele familien, når krydstogtskibet Viking Sky lægger til i Fredericia Havn

Kreativ påskepynt, skattejagt i Kanalbyen og meget mere. I anledning af sæsonens andet krydstogtanløb, har Visit Fredericia arrangeret en række aktiviteter og oplevelser for borgere og besøgende i Fredericia.

”I anledning af påsken vil vi gerne gøre noget særligt for borgere og familier i Fredericia. Derfor har vi stablet en række aktiviteter på benene, som vi håber, mange vil få glæde af. I år har vi hele 19 krydstogtanløb, og vi bestræber os hver gang på, at det skal komme borgerne til gode, at der er gang i byen, siger cruisekoordinator i Visit Fredericia Helle Rosborg Black.

Det er krydstogtskibet Viking Sky, der igen lægger til kaj i Fredericia Havn. Med 930 gæster ombord forventes de at give en masse aktivitet og liv i gaden påskedag.

Ta’ et afbræk fra påskebordet

Hele dagen vil der være oplevelser at hente i Fredericia. Skibet ankommer til Esplanaden kl. 8.00 til morgenkoncert ved 6. JuliGarden. Allerede fra morgenstunden er der veteranbiludstilling på kajen ved Gammel Havn og C- byens butikker har åben fra kl. 12 – 16.

Fra kl. 13.00 er der kreativ påskehygge på J.B. Nielsens Plads, hvor de yngste kan lave påskepynt, klippe gækkebreve, så karse og meget andet. Kl. 14.00 har Kanalbyen arrangeret skattejagt – påskeharen kommer forbi de nye containerlokaler Flexboxen og sætter gang i jagten på intet mindre end 2.000 påskeæg. Dagen slutter kl. 18.00 med kanonsalutter ved Fredericia Kanonlaug og musik ved 6. Juli Garden

Læs mere om aktiviteterne 1. påskedag på Visit Fredericias facebookside her.

Tid og sted

Viking Sky anløber Fredericia Havn kl. 8.00 og sejler igen kl. 18.00. Pressen er velkommen på kajen. Af sikkerhedsmæssige årsager kræver det tilmelding at få adgang bag sikkerhedshegnetpå Esplanaden. Tilmelding sker til cruisekoordinator Helle Rosborg Black.