SOMMERROCK HAR 15 ÅRS JUBILÆUM – SØGER KOMMUNEKASSEN OM 130.000 KRONER

SOMMERROCK HAR 15 ÅRS JUBILÆUM – SØGER KOMMUNEKASSEN OM 130.000 KRONER

SOMMERROCK HAR 15 ÅRS JUBILÆUM – SØGER KOMMUNEKASSEN OM 130.000 KRONER

0

Fredericia Shopping ønsker igen i år at gentage de sidste mange års succeser med Sommer Rock i Fredericia Midtby. En tradition som tiltrækker mange fredericianere og gæster fra mange af vores nabokommuner til vores fæstningsbyen

I år har Sommerrock 15 års jubilæum og Fredericia Shopping vil gerne gentage den succesfulde musikdag i Fredericia midtby.

Sommer Rock er skabt og udviklet gennem årene af Fredericia Shopping og er årets største event og handelsdag.

I 2019 har Fredericia Shopping for 3. gang indgået en aftale med EventC, som står for alt omkring hovedscenen på Rådhuspladsen. EventC er allerede i hus med årets program, som tæller Askling, Seebach Tribute, Danmarks John, Sko/Torp og Midt om Natten.

Fredericia Shopping ansøger igen i år Økonomiudvalget om 100.000 kr. til afviklingen af Sommerrock samt at Fredericia Kommune afholder udgifter til rengøring efter arrangementet svarende til ca. 30.000 kr.

Fredericia Kommune bliver således én af hovedsponsorerne til Sommerrock, og Fredericia Kommune vil blive eksponeret i markedsføringsmaterialet og på hovedscenen.

Samlet set er der et budget omkring 0,5 mio. kr. til eventen, hvor hovedparten finansieres af Fredericia Shoppings medlemmer.

Udgiften går dels til musikere og bands til hovedscenen og de 7 andre mindre scener, strøm, sceneleje, lyd/lys, toiletter, vagter, forplejning, presse og branding af Fredericia som en stærk handelsby.

Tilskuddet ventes godkendt af byrådet.  Tilskuddet bevilliges fra bosætnings- og brandingpuljen.