Home FREDERICIA Stærke erhvervsprofiler i spidsen for talentudvikling i Fredericia Eliteidræt

Stærke erhvervsprofiler i spidsen for talentudvikling i Fredericia Eliteidræt

Stærke erhvervsprofiler i spidsen for talentudvikling i Fredericia Eliteidræt
1

Ny bestyrelse med stærke erhvervsprofiler med i Fredericia Eliteidræt

 

Den 30. november 2015 fik Fredericia Eliteidræt valgt en ny bestyrelse med administrerede direktør for ADP Nils Skeby som formand. På mødet blev Business Fredericias erhvervsdirektør Kristian Drejer også valgt ind i erhvervsudvalget.

”Med valget af Nils og Kristian har Fredericia Eliteidræt fået en markant stærkere erhvervsprofil. Det er guld værd for det lokale talentarbejde i de kommende år, da vi står over for nye og spændende udfordringer”, siger Keld Vestergaard, idrætschef i Fredericia Kommune

Arbejdet omfatter bl.a. implementering af en ny Team Danmark aftale for 2016-2019 og etablering af et sportskollegium i byen, så Fredericia kan rekruttere talenter til egne spændende elite- og talentmiljøer.

Erhvervsprofiler med sportserfaring

KBD_portræt finalBegge erhvervsfolk træder ind i bestyrelsen med en solid erfaring fra eliteidrættens verden. Nils Skeby har spillet badminton på internationalt plan og har været på det danske landshold. Kristian Drejer har gennem en årrække været aktiv i den lokale talentudvikling i Esbjerg som leder.

Fredericia Eliteidræt

Fredericia Eliteidræts mission er at udvikle et attraktivt talentmiljø i Fredericia i samarbejde med bl.a. Team Danmark og de lokale eliteidrætsklubber.

Fredericia Eliteidræts talentarbejde omfatter et målrettet samarbejde med lokale ungdomsuddannelser om at give fri fra skoletimer til elitetræning to gange om ugen.

Talentarbejdet i Fredericia Eliteidræt omfatter også talentklasserne i idræt på Ullerup Bæk Skolen.