Større politiøvelse i Fredericia onsdag

Større politiøvelse i Fredericia onsdag

Større politiøvelse i Fredericia onsdag

0

Større politiøvelse i Fredericia

Fredericia for besøg af tæt på 300 betjente, ved en større fælles øvelse onsdag d. 23. november

Onsdag d. 23. november får Fredericia besøg af godt 300 politibetjente, og den 24. november får Vejle besøg af mandskabsvogne, uniformerede og kampklædte betjente og masser af blå blink, når politifolk fra Jylland og Fyn mødes til politiøvelser i midtbyen.

‘Der er tale om en større fællesøvelse, hvor omkring 300 politifolk deltager’ fortæller politikommissær Jørn Lindhardt fra Sydøstjyllands Politi: ‘Øvelserne skal helst være så virkelighedstro som muligt, og derfor gennemføres de i en by med rigtige gader, huse, mennesker, biler og fodgængere. Vi vil simpelthen ikke kunne opnå samme resultat ved at øve i et træningsområde. På dagen træner politifolkene opgaver, som de heldigvis ikke møder så mange af i dagligdagen, og vi gør det for at holde taktikken ved lige, så alle betjente er helt skarpe, hvis uheldet er ude.’

Borgerne i Vejle vil ikke kunne undgå at lægge mærke til de mange politifolk, der indtager byen og øver virkelighedstro hændelser, og der kan opstå støjgener eller trafikale problemer som følge af øvelserne. ‘Vi har dog tilrettelagt øvelserne på en måde, så der er mindst mulige gener for borgerne i Vejle, som vi håber vil tage det som en oplevelse, når vi øver vores færdigheder i deres by,’ udtaler politikommissær Jørn Lindhardt.

Dagen inden den 23. november træner politifolkene ved Ryes Kaserne, Fredericia og her vil borgere derfor også kunne møde politibiler og kampklart politi.

tags: