Home FREDERICIA Sundplejen ApS er valgt som ny leverandør af personlig pleje og praktisk bistand

Sundplejen ApS er valgt som ny leverandør af personlig pleje og praktisk bistand

Sundplejen ApS er valgt som ny leverandør af personlig pleje og praktisk bistand
0

 

Efter omtalt udbud:

Fredericia Kommune har indgået kontrakt med Sundplejen ApS

Fredericia Kommune har gennemført et EU-udbud på personlig pleje og praktisk bistand, da kontrakterne med de nuværende leverandører udløber i det nye år. Udbuddet er afsluttet, og Fredericia Kommune har valgt at indgå kontrakt med Sundplejen ApS.

”Jeg er rigtig glad for, at vi har haft en grundig proces, som har været nødvendig for at sikre trygheden for vores borgere. Det er også vigtigt for mig at slå fast, at vi ikke går på kompromis med kvaliteten, VI har sat nogle meget høje krav til kvaliteten af den personlige pleje og praktiske bistand. Det er derfor med ro i maven, at vi har indgået kontrakt med Sundplejen ApS, og jeg glæder mig over at kunne byde en ny virksomhed velkommen til Fredericia”, siger Cecilie Roed Schultz, næstformand i Senior- og Handicapudvalget.

Sundplejen ApS glæder sig også til samarbejdet.

”Vi er glade for, at vi nu har indgået kontrakt med Fredericia Kommune. Med borgerne og personalet i fokus går vi nu i samarbejde med kommunen i gang med en proces, der sætter borgernes tryghed i centrum”, siger Valentina Demiraj, ejer af Sundplejen ApS.

En god overgang til ny leverandør er vigtig

Kontrakten med Sundplejen ApS træder i kraft fra 1. marts 2020, men der går allerede nu en proces i gang i forhold til de borgere, der skal have ny leverandør.

”Vi skal nu i gang med at orientere vores borgere, som står til at skifte leverandør, så vi sikrer, at overgangen til den nye leverandør, kommer til at foregå så gnidningsløst som muligt. Trygheden for vores borgere er vigtig for os. Vi har undersøgt Sundplejen ApS tilbud af flere omgange, og det er sikret, at de kan overholde de krav, vi stiller”, siger Susanne Eilersen, medlem af Senior- og Handicapudvalget.

Borgere og pårørende er velkomne til at kontakte Visitationen, hvis de har spørgsmål til deres pleje eller praktiske hjælp på visita@fredericia.dk.

Fakta om Sundplejen ApS

Sundplejen ApS har 18 medarbejdere og er ved at etablere sig med egne lokaler i Fredericia.

Sundplejen ApS har er medlem af KA Pleje, der har overenskomst med FOA.

Sundplejen ApS er i gang med at ansætte plejepersonale i Fredericia.

Sundplejen ApS er godkendt til at uddanne elever,

Sundplejen ApS leverer også personlig pleje og praktisk bistand i Haderslev og Aarhus.

Sundplejen ApS er i gang med at arrangere informationsmøder for borgere, pårørende og medarbejdere