SUPERSØNDAG var velbesøgt

SUPERSØNDAG var velbesøgt

SUPERSØNDAG var velbesøgt

0

dsc_5918Hos TSIF har man god grund til at smile stort, for interessen og ikke mindst successen for foreningens fodboldafdeling, er meget stor.

Klubbens Serie 4 hold klarer sig rigtig godt, i forhold til for bare 3 år siden, og klubben satser stort. I denne sæson er der indkøbt en cheftræner til holdet, og der er kommet en god fokus på holdets strategi.

En masse unge TSIF spillere løb nærmest ud på hele anlægget for at komme til at spille en masse fodbold, have det sjovt – og ikke mindst, få en social oplevelse med vennerne. Lige som sidste gang, var vejrguderne også med til Supersøndag – med høj solskin, et mindre blæsevejr og god stemning gik minutterne og kampene gik i gang. Som kampene gik blev der hujet for sejrene og solgt trekantsområdets største stadionpølser.

dsc_5852Serie 4 kampen som en rigtig gyser og med stor spænding – men som kampen skred frem trak TSIF sig sejrrigt ude af kampen med 4-0. Og herefter fulgte Serie 5 trop. Specielt var der én person som stjal al rampelys – Martin Krogh. Krogh startede sit bombardement allerede efter 2 min. og blev noteret for hele 7 scoringer i 10-1 sejren.

Dagen bød på skøn stadionstemning og en masse sjov og leg for både store og små.

TSIF har udklækket en masse rigtig gode talenter, der står i kø for at vise verden, at TSIF ligger i Danmarks nye hovedstad – Taulov.