Home FREDERICIA SVØMNING : NATIONAL ÅRGANGSSAMLING

SVØMNING : NATIONAL ÅRGANGSSAMLING

SVØMNING : NATIONAL ÅRGANGSSAMLING
0

DeltaSwim – Fredericia Svømmeklub deltog med B-holdssvømmer Christian Thomsen og med årgangstrænerne Morten Nørgaard samt Sille R. Nielsen i National Årgangssamling.

Årgangssamlingen var for kvalificerede årgangssvømmere fra hele Danmark. Der deltog i alt 93 svømmere og 35 trænere.

Årgangssamlingen fandt sted i og omkring Fredericia Idrætscenter fra fredag den 23. november til søndag den 25. november.

Årgangssamlingen var en samling for svømmere og deres trænere med fokus på socialt sammenhold, talentudvikling og samarbejde på tværs af klubberne.

Der var om fredagen fælles træning og lær hinanden at kende.

Lørdag startede med teknisk træning, hvor alle trænerene i stationer udfordrede svømmerene i grupper af ca. 4-5 svømmere med hver deres tekniske øvelser.

Resten af lørdag formiddag stod på leg og hygge i badelandet.

Der var lørdag efter frokost samarbejdsøvelser i og omkring Madsby Legepark.

Lørdagens sidste træning stod på dryland/landtræning, hvor en gymnast stod for træningen.

Søndag startede med vandtræning styret af ingen mindre end landsholdssvømmer Daniel Skaaning og NTC træner Mads Bjørn Hansen.

Svømmerne fik ved træningen vist og prøvet en masse nye øvelser både på land og i vand.

Årgangssamlingen blev rundet af med foredrag af Daniel Skaaning, som fortalte om, hvad der skal til for at blive en god svømmer, samt om hvordan man kan kombinere træning og skole.

Både klubbens trænere og svømmer fik en masse gode input til træningerne, som de glæder sig til at prøve sammen med hele B-holdet, så holdets svømmere hele tiden kan udvikle sig og blive bedre.