TANDLÆGE FLYTTER IND PÅ SUNDHEDSHUSET

TANDLÆGE FLYTTER IND PÅ SUNDHEDSHUSET

TANDLÆGE FLYTTER IND PÅ SUNDHEDSHUSET

0

Nu også tandsundhed i sundhedshuset

Tandlæge Tove Flensberg flytter ind i moderne og nyindrettet tandklinik på Fredericia Sundhedshus

Rammerne for Tandlægerne Danmarksgade 13 er ved at være for trange, så til juni flytter tandklinikken ind på 4. sal i sundhedshuset.

”Jeg er rigtig glad for, at Tove Flensberg har valgt at flytte sin praksis ind i sundhedshuset. Det kommer til at give en fantastisk synergi i forhold til f.eks. de private fysioterapeuter og GenoptræningsCentret, der vil kunne lave et godt samarbejde omkring kæbe- og tandproblemer. Tandlægeklinikken bliver en værdifuld brik i det tværfaglige miljø i sundhedshuset, og det vil være en stor gevinst for vores borgere”, siger formanden for Sundhedsudvalget, Susanne Eilersen.  

Med placeringen på 4. sal i sundhedshuset får patienterne både bedre adgangsforhold, bedre parkeringsmuligheder og ikke mindst en skøn udsigt end i dag.

Vi har fulgt udvikling af sundhedshuset fra de første spæde pip for efterhånden mange år siden, og vi synes virkelig godt om konceptet. Ideen med at samle mange forskellige sundhedsfaglige grupper under samme tag giver rigtig meget mening, selvfølgelig primært for de mennesker, der skal bruge det, men bestemt også for os behandlere.

Der bliver gjort rigtig meget ud af, at huset skal været et samlet hele, og det glæder vi os til at blive en del af”, siger tandlæge Tove Flensberg.

Tove Flensberg har været tandlæge siden 2001, og i 2008 købte hun halvdelen af tandlægepraksissen i Danmarksgade 13 af Ole Buhl Jørgensen. I 2011 overtog hun hele praksissen.

De seneste år er der blevet mere og mere fokus på, at tandsundhed har en stærk sammenhæng med resten af kroppens sundhed.

Der er direkte sammenhæng mellem f.eks. ubehandlet parodontose og forskellige sygdomme som f.eks. sukkersyge og forskellige hjerte/lunge sygdomme. Når vi som tandlæger og tandplejere undersøger patienternes mund, er vi nogen gange de første til at se tegn på sygdom andre steder i kroppen. Og så er det ekstra rart at være i nærheden af andre sundhedsfaggrupper, som vi kan henvise til, og dermed hjælpe vores patienter til en lettere vej gennem systemet”, siger Tove Flensberg.  

I forbindelse med flytningen til Fredericia Sundhedshus får tandklinikken også nyt logo og navn. Klinikken kommer til at hedde Tandlægerne i sundhedshuset, og logoet er afstemt efter sundhedshuset farveprogram.