Home FREDERICIA Taulov Dry Port holder rejsegilde på ét af Danmarks største byggerier inden for lager og logistik
Taulov Dry Port holder rejsegilde på ét af Danmarks største byggerier inden for lager og logistik

Taulov Dry Port holder rejsegilde på ét af Danmarks største byggerier inden for lager og logistik

0

Taulov Dry Port holder i dag den 2. september rejsegilde på det, der inden længe bliver ét af Danmarks største transport- og logistikcentre med placering i Fredericia centralt i Trekantområdet. Byggeriet er på i alt 60.000 m2 lager- og logistikbyggeri fordelt på 3 kæmpemæssige bygninger. De første 24 lagerenheder på i alt 49.300 m2 står klar til indflytning fra 1. januar 2021. Byggeriet opføres og finansieres af PFA og ADPA/S

Opførelsen af ét af Danmarks største transport- og logistikcentre med central beliggenhed tæt på motorvejsnettet E20/E45, Fredericia Havn, jernbanenettet og Billund Lufthavn er godt i gang.

Færdiggørelsen af det 49.300 m2 store lager- og logistikbyggeri med 10,5 meters indvendig loftshøjde nærmer sig sin afslutning. De første 24 lagerenheder fordelt på to kæmpemæssige bygninger står allerede nu som et markant vartegn i Prinsessens Kvarter i Taulov. 

Den centrale beliggenhed er unik og giver virksomheder en række fordele, fordi de kan koble import- og eksport af produkter med oplagring i moderne lagerfaciliteter og videredistribution til kunder og nærmarkeder. Beliggenheden i Danmarks største transportknudepunkt giver virksomheder de bedste forudsætninger for at optimere deres supply-chain og dermed bidrage positivt til miljøregnskabet. 

Placeringen af det kæmpe byggeri fordelt på 3 store lagerbygninger bliver unik og vil dække en markant efterspørgsel i markedet efter centralt placerede og moderne lejemål inden for lager og logistik. Vi mærker en meget stor interesse for de nye lejemål”, siger Jesper Gemmer, CEO i Taulov Dry Port A/S


Færdiggørelse før tid trods Corona 
Byggeriet har haft fuld fremdrift i de sidste mange måneder, hvor Corona ellers har sat Danmark på standby.

”En stor tak til DS Flexhal for at byggeriet har kørt med fuld fremdrift trods Corona. Takket være en rigtig stor indsats fra DS Flexhal og de mange samarbejdspartnere på byggeriet, så bliver vi færdige før tid. Det betyder rigtig meget for vores kunder, at vi nu kan tilbyde indflytning i de nyopførte lagerhaller allerede fra 1. januar 2021”, siger Jesper Gemmer. 

Rejsegilde afvikles med håndsprit og afstand

Dagens rejsegilde afvikles under hensyntagen til myndighedernes anbefalinger om afstand og håndsprit.