Test din køreform, inden vinteren sætter ind

Test din køreform, inden vinteren sætter ind

Test din køreform, inden vinteren sætter ind

0

FREDERICIA: Kender du din bils bremselængde på tør vej og på våd vej? Er du 100 procent opdaterede på nyeste regler i trafikken? Hvis ikke, så er der råd for det. GF Forsikring og GF Fonden inviterer nemlig til sikkerhedsdag på køreteknisk anlæg.

Vil du give dig selv en udfordring som bilist, så sæt kryds i kalenderen lørdag den 6. oktober, hvor GF Forsikring i Fredericia og Billund i samarbejde med GF Fonden arrangerer til sikkerhedsdag på Køreteknisk Anlæg, Parallelvej 5 i Fredericia.

– Det bliver en spændende og lærerig dag, hvor man inden vinterens glatte veje kan få testet sin bil og sine egne køreevner af, fortæller Pia Golsche Knappe fra GF Forsikring kontorer i Trekantområdet.

– Diabetesforeningen og Ældre Sagen er medarrangører, og vi glæder os rigtig meget til dagen, for vi får altid så mange positive tilbagemeldinger, når vi holder sikkerhedsdag. Vi hører fra deltagerne, at de bliver klogere og mere sikre på deres egne evner som bilist, uddyber Pia Golsche Knappe.

Undervisning, øvelser og gode råd
Inden man sætter sig bag rattet i sin egen bil og bliver sluppet ud på anlægget, får man en times teori. Herefter står anlæggets instruktører for manøvreøvelser på tør- og glatbane, og alt foregår naturligvis under sikre og kontrollerede forhold.

Efter øvelserne har deltagerne mulighed for at prøve promillebriller og på egen krop opleve, hvad alkohol gør ved retningssans og koordinering. I anlæggets sikkerhedshal kan man også opleve et sammenstød og teste sine evner på elcykel.

Undervejs byder GF på kaffe og brød.

Begrænset antal pladser – tilmelding nødvendig
Man skal sætte 4 timer af denne lørdag. Første holdstart er kl. 8 og sidste hold begynder kl. 14. Der må kun være én passager med i bilen ud over chaufføren, og der må ikke skiftes chauffør undervejs.

Alle bilister er velkommen, men der er et begrænset antal pladser, så det er med at være hurtig, hvis man vil sikre sig en plads. Man tilmelder sig til GF TrekantOmrådet på telefon 75 92 36 55. Ved tilmelding betales 100 kr. til kontonr. 7562-1087586.