Home FREDERICIA TIDLIGERE BYRÅDSMEDLEM FIK BREMSET UREALISTISK RISIKOBASERET DIMENSIONERINGSPLAN I SIDSTE ØJEBLIK

TIDLIGERE BYRÅDSMEDLEM FIK BREMSET UREALISTISK RISIKOBASERET DIMENSIONERINGSPLAN I SIDSTE ØJEBLIK

TIDLIGERE BYRÅDSMEDLEM FIK BREMSET UREALISTISK RISIKOBASERET DIMENSIONERINGSPLAN I SIDSTE ØJEBLIK
0

Det tidligere medlem af Fredericia byråd, og beredskabskommissionen, havde en rigtig dårlig mavefornemmelse, og reagerede prompte, da risikobaseret dimensioneringsplan for Trekantområdets Brandvæsen lå klar til underskrift. Nu er dimensioneringsplanen lavet om.

 

Det tidligere medlem af Fredericia byråd og beredskabskomissionen – Jan Schrøder – fik i sidste øjeblik, kommunalpolitikerne til at vende tommelfingeren nedad, da den nye Risikobaseret Dimensionering for Trekantområdets Brandvæsen lå klar i 2017. Dermed fik han bremset en dimensioneringsplan, der efter al sandsynlighed, ville være urealistisk for en by som Fredericia, med mange risiko-virksomheder.

Byrådet anerkendte på mandagens møde, Jan Schrøders indsats, for at få den første dimensioneringsplan skrinlagt. En ny dimensioneringsplan er på trapperne, og den får til gengæld ros på alle fronter.

Tillidsmanden hos Trekant Brand i Fredericia – Martin Langemose, fortæller til DanmarkC TV, at tiden efter starten af Trekant Brand tilbage i 2016, har været turbulent. “Den nye Risikobaseret dimensioneringsplan, er velset blandt brandmændene, og den er grundlaget for det videre arbejde. Derfor er det vigtigt, at den hurtigt kommer på plads, så vi i fællesskab kan få skabt et godt og solidt brandvæsen” fortæller Martin Langemose, og fortsætter ;  “At der så måske er små punkter som der er blevet ændret, det er jo nok en naturlig del af den forandring der er i at etablere et nyt brandvæsen. Men jeg tror at vi nu får et godt fundament, sammen med Jarl og den nye ledelse”.

Brandvæsnet kører med ud til færdselsuheld, hvor der meldes om fastklemte, eller hvor der er melding om brand i forbindelse med færdselsuheld.

 

Se klippet fra mandagens byrådsmøde, hvor netop Jan Schrøders ihærdige indsats for at få dimensioneringsplanen bremset, blev rost.