Home FREDERICIA To uheld mandag med bløde trafikanter efter omlægning af cykelsti
To uheld mandag med bløde trafikanter efter omlægning af cykelsti

To uheld mandag med bløde trafikanter efter omlægning af cykelsti

0

To bløde trafikanter blev mandag uafhængigt af hinanden påkørt, efter at cykelstien på Skærbækvej i retningen mod Fredericia blev flyttet over på modsatte side. Det er et spørgsmål om ganske kort tid før det kan koste liv, mener forældrene til de to tilskadekomne.

Fredericia kommune har givet gravetilladelse til en entreprenør, og dermed tilladelse til at afspærre dele af cykelstien på Skærbækvej – mellem Ok-tanken og tilkørslen til Vejlemotorvejen, i den periode hvor entreprenøren skal arbejde.

Få meter før afkørslens afslutning, advares bilister om vejarbejde og Krydsende cyklister

Cykelstien er derfor omlagt til den modsatte side af vejen, og det kommer bag på mange bilister der kommer kørende ad motorvejen fra Vejle mod fredericia, og tager Taulovafkørslen. Tidligere har bilisterne været vandt til at et helleanlæg i midten af venen på Skærbækvej, gør at der udelukkende kommer bilister fra venstre side når de kører ned ad afkørslen. Ofte er der meget trafik, og bilisterne skal derfor være hurtig på speederen, hvis de skal nå med ud på Skærbækvej, når der endelig kommer et hul i trafikken.

Mandag morgen var denne omlægning af cykelstien kommet bag på mange bilister, der ved vanens magt, orienterede sig mod trafikken der kommer fra venstre for enden af afkørslen, og derved bliver overrasket over blødetrafikanter der nu også kommer fra højre side.

Dette resulterede mandag i ikke mindre end to færdselsuheld, hvor scooterførere måtte en tur i asfalten.

Claudia blev mandag påkørt på sin scooter, netop dette sted

DanmarkC TV har talt med forældre til de tilskadekomne bløde trafikanter, og med Claudia, der selv blev påkørt på sin scooter samme sted, mandag eftermiddag.

Se tv-indslaget omkring ulykkerne her.:

Fredericia kommune der har givet tilladelse til gravearbejdet, kigger nu – efter henvendelse fra DanmarkC TV – skiltningen efter i sømmene og vurdere hvorvidt der skal iværksættes yderligere skiltning – særligt for de bilister der benytter afkørslen mod Taulov og ikke er opmærksom på den ændrede cykelsti med krydsende bløde trafikanter.

DanmarkC TV følger op på sagen i de kommende dage.

Har du også en historie du ønsker at fortælle eller få belyst, så kontakt redaktionen på DanmarkC TV – enten via facebook, eller via SMS på telefon 93 93 40 88.