Home LOKALSPORT Tre gode points til kredsholdet

Tre gode points til kredsholdet

Tre gode points til kredsholdet
0

Badminton i Fredericia Idrætscenter

Lørdagen stod på masser af badminton i hal 4 i Fredericia Idrætscenter, da der var hjemmekamp for begge seniorhold. Det hele endte med 3 rigtig gode point til kredsserieholdet Fredericia Badminton Club.

Næsby var på besøg for at møde kredsserieholdet i en ret så vigtig kamp for overlevelsesdrømmene. Det blev heldigvis til en rigtig flot 8-5 sejr til Fredericia BC, endda på trods af ekstra udfordringer i form af et afbud dagen før pga. en lykkelige familieforøgelse.

Herresinglerne leverede 4 vigtige sejre, her var de to af dem på baggrund af vanvittige comebacks i slutningen af 3 sæt.

Bo Edlefsen blev kåret som årets spiller, for to overbevisende sejre i 2 sæt. Så nok en gang måtte Bo trække Bodil-elefanten med ud til bilen, det ligner snart en fast tradition.

Andenholdet stod overfor Strib Idrætsefterskole, og det skulle desværre vise sig at være en for stor mundfuld, idet resultatet blev en 3-8 sejr til dem. Det må i den forbindelse bemærkes at de indkaldte torsdagsholds reserver gjorde en særlig god indsats, idet alle 3 sejre kom fra deres hånd.


Casper Specht blev kåret til kampens spiller, for hans ret så velspillede 1hs mod en ungdomskonkurent, som til daglig spiller en en række højere end Casper Specht.

(kilde:Fredericia badmintonklub)