Home LOKALSPORT Tre svømmere udtaget til Dansk Svømmeunions nationale årgangssamling i Herning

Tre svømmere udtaget til Dansk Svømmeunions nationale årgangssamling i Herning

Tre svømmere udtaget til Dansk Svømmeunions nationale årgangssamling i Herning
0


DeltaSwim – Fredericia Svømmeklub havde fået tre svømmere udtaget til at deltage i Dansk Svømmeunions nationale årgangssamling i Herning i dagene 3. – 05. januar. De bedste årgangssvømmere fra hele landet deltog i samlingen.

De tre deltagere var Jonatan Falk, Jakob Kristensen og Christian Thomsen. De tre svømmere havde kvalificeret sig til samlingen ved regionsmesterskaberne i Sydjylland.

De tre drenge havde en super weekend med mange rigtigt gode oplevelser og indtryk.

Samlingen bød på forskellige træninger, workshops, kammeratligt samvær og overværelse af showet Sport 2019 i Boxen.


En af træningerne var med landsholdssvømmeren Mathias Rysgaard. Mathias er dansk rekordholder på 100m fri, og Mathias vandt bronze ved EM.

En anden af træningerne var med landsholdssvømmeren Tobias Bjerg, som drengene aftenen forinden havde set vinde prisen som det olympiske håb. Tobias er dansk rekordholder på 50m samt på 100m bryst, og Tobias har deltaget ved EM og VM.

Drengene får i den kommende tid muligheden for at give noget af det de lærte på samlingen videre, når de skal vise træningsøvelser til deres holdkammerater.

Cheftræner Kirsten Detlef oplyste, at klubben havde en deltager med på sidste års samling. Kirsten håber på, at tendensen fra i år med flere deltagere fra klubben vil fortsætte næste år.