Home Covid-19 / Corona virus TV-indslag: Coronatest på Fredericia Gymnasium – sådan foregår det
TV-indslag: Coronatest på Fredericia Gymnasium – sådan foregår det

TV-indslag: Coronatest på Fredericia Gymnasium – sådan foregår det

0

Samtlige elever på Fredericia Gymnasium testes lørdag. Flere Covid-19 testbiler er ankommet

Det store smittetal på Fredericia Gymnasium, har afstedkommet at Regionen har sendt tre Covid-19 testbiler til gymnasiet, for at masseteste gymnasiets mange elever.

Lørdag trillede tre Covid-19 testbiler ind foran gymnasiet, og lørdagen igennem vil alle skolens elever møde ind klassevis og blive testet.

DanmarkC TV fulgte Sofie til hendes test og fik en snak med hende om, hvad det betyder at skolen laver denne form for massetest og hvad det betyder for det sociale liv, at der er mange restriktioner i coronatiden.

Sofies klasse stod i kø for at blive testet – med behørig afstand.

Tre Covid-19 testbiler, har taget opstilling ved Fredericia gymnasium, lørdag morgen.

Undervisning er virtuel mandag

Vicerektor Peter Knudsen fra Fredericia Gymnasium oplyser lørdag til DanmarkC TV, at gymnasiet holder lukket mandag – og at al undervisning denne dag vil foregå virtuelt.

Eleverne vil senest mandag modtage svar på lørdagens Covid-19 test og alle med en negativ test kan derfor møde ind til undervisning tirsdag. En enkelt klasse fortsætter dog den virtuelle undervisning nogen tid endnu.

Peter Knudsen understreger at der er tale om en forebyggende testning af alle eleverne, således smittetal – og smittekilder kan holdes nede.

I alt er der indtil lørdag formiddag konstateret 16 smittede på gymnasiet. Heraf 15 elever og en lærer.

Se tv-indslaget fra Fredericia Gymnasium nedenfor.