Home LOKALMUSIK UDSOLGT! PADLOCK CHAIN SPILLEDE IGEN FOR FULDT HUS

UDSOLGT! PADLOCK CHAIN SPILLEDE IGEN FOR FULDT HUS

UDSOLGT! PADLOCK CHAIN SPILLEDE IGEN FOR FULDT HUS
0

UDSOLGT! PADLOCK CHAIN SPILLEDE IGEN FOR FULDT HUS

Det lokale skrammelrockorkester Padlock Chain, gav fredag aften koncert på Fredericias nye spillested – Tøjhuset, og ikke uventet – var alle 250 pladser solgt i løbet af kun 20 minutter.

Allerede da dørene havde været åbne for publikum i 9 minutter, havde 180 personer løst billet, og tallet blev blot ved med at stige indtil maksimum var nået og dørene måtte lukkes.

IMG_8782

Det kommer ikke som en overraskelse, at Padlock Chain trækker publikum til koncert.

Fra pakhus til tøjhus

PADLOCK CHAINDe sidste mange år, har bandet haft som tradition, at spille i det Bruunske pakhus en lørdag i januar. I Det Bruunske pakhus var der plads til 130 gæster, og ved sidste års koncert med Padlock Chain, måtte et stort antal koncertgængere gå forgæves. Der var nemlig allerede udsolgt efter 7 minutter.

I år er koncerten rykket ned til Fredericias nye spillested, der åbnede for nyligt – nemlig Tøjhuset.

Tøjhuset har tidligere været brugt til koncerter og andre sociale arrangementer, men da spillestedet Det Bruunske pakhus var vokset ud af sine daværende rammer, blev det besluttet at flytte Det Bruunske Pakhus sceneaktiviteter til tøjhuset. Den beslutning skulle hurtigt vise sig at være helt rigtig.

IMG_8783

Inden aftenens koncert, mødtes orkestermedlemmerne i Padlock Chain til fællesspisning, i tøjhusets backstage.

Her gik snakken på, hvormange den enkelte musiker forestillede sig, ville møde op til aftenens koncert. Der var en vis skepsis at sporer blandt bandmedlemmerne i Padlock Chain, men vurderingen de kunne komme fremtil i fællesskab, lød på ca. 150 publikummer. Dette tal skulle dog vise sig at være skudt en del ved siden af.

Allerede kl. 18.30 stod de første koncertgængere i kø foran tøjhuset, og da dørene åbnede kl. 19.30 – nærmest væltede det ind med glade og forventningsfulde publikummer.

En joker i ærmet

KISSER SØRENPadlock Chain har tradition for, at give publikum hele pakken – forstået på den måde, at udover en rockkoncert med fuld tryk på – så har bandet altid en masse overraskelser med til publikum. Fredagens koncert var ingen undtagelse. Aftenens koncert startede helt overraskende med Dansktop duoen Kisser og Søren, der spillede et fem minutters potpourri af kendte dansktop hits. Derpå gik Padlock Chain på scenen, og fortsatte gavegildet med både Citronmåner til alle og lodtrækning om rejsegavekort. Den heldige vinder af sidstnævnte rejsegavekort, kan glæde sig over at kunne benytte sit rejsegavekort allerede i denne weekend. I vinderens konvolut lå billetten allerede klar – en togtur til Middelfart.

Skrammelrock i lange baner

Publikum fik hvad de kom efter. I år var entrebilletten dog sat en smule op, så i stedet for at den enkelte koncertgænger fik 5 kroner for at møde op, så var der i år kun 3 kroner til hver fremmødte koncertgænger. De fleste donerede dog straks deres 3 kroner til bandet i drikkepenge. Da klokken slog 21.00 gik koncerten i gang, og den fortsatte helt uden pause indtil ca. kl. 23.40. Publikum fik hvad de kom efter – en masse oplevelser og en god gang skrammelrock fra de seneste årtier.
DanmarkC TV bringer over den kommende periode uddrag fra den totalt udsolgte koncert i Tøjhuset – med Padlock Chain

Nedenfor kan du set et flot fotogalleri fra koncerten med Padlock Chain. Billederne er taget af DanmarkC TVs fotograf – Ole Sejrup