Home Kultur Udstilling på Kunstspiralen

Udstilling på Kunstspiralen

Udstilling på Kunstspiralen
0

Det er med en vis stolthed i stemmen, at Fredericia Kunstforening ved næste udstilling kan præsentere ikke mindre end kunstneren Rene Holm. På udstillingen kan han ses som en del af 7 mands gruppen The Magnificent Sevens udstilling, men også som separat udstiller, idet Rene Holm alene fylder den ene sal i Kulturcenter Kongensgade 111 med sine imponerende værker.

The Magnificent Seven er sammensat af kunstnere fra Danmark, Tyrkiet, Østrig, Ungarn, Italien og Tyskland, som har det tilfælles, at være en del af Berlins udvalgte kunstnere, som hver især har gjort sig bemærket med sine værker på Berlins Kunstscene. Gruppen The Magnificent Seven består af Gábor A. Nagy, Konstantin Déry, Alejandro Rodrìguez González, René Himagesolm, Marc Pätzold, Giampiero Assumma og Jan Ros.

Det er den berlinske kurator, forfatter og galleriejer Uwe Goldenstein, som er ophavsmand til The Magnificent Seven, med det formål at skabe et netværk af kunstnere, der kan præsentere Berlins kunstscene i Europa

Rene Holm er bosat i Esbjerg og uddannet fra Århus Kunstakademi i 2006. Har siden bevæget sig rundt i det meste af sin verden med sin kunst,  og står nu her med masser af succes, fuld fart fremad og veletableret alle de rigtige steder med udstillinger i New York, Paris, Basel, Berlin, Miami og Madrid bare for at nævne nogle af de mest hippe steder de sidste par år.

Hans værker kredser ofte om mennesker, der falder udenfor rammerne, de lidt skæve eksistenser, selvom han ikke ønsker et decideret mærkat på sig selv.

Udstillingen The Magnificent Seven i den ene sal og Rene Holm i den anden i Kulturcenter Kongensgade 11, repræsenterer en høj grad af selvstændighed, teknisk perfektion og sublime og magiske øjeblikke, og er virkelig værd af gå efter.

Udstillingen kan ses til og med søndag den 14. februar, åbningstiderne fremgår af Fredericia Kunstforenings hjemmeside www.fredericiakunstforening.dk

 

Udstillingen åbnes af Rene Holm fredag den 29. januar 2016 kl. 17.00, hvor alle interesserede er velkomne.