UNGE SVØMMERE HAVDE ET FANTASTISK MESTERSKAB

Fantastisk Mesterskab for Erritsø Svømmeklubs unge svømmere.

I denne weekend var Peter Bækholm Rom Poulsen & Maja Rolighed til Danske Årgangsmesterskaber (DÅM) i Odense.
Hvor de repræsenterede Erritsø Svømmeklub på fornemmeste vis og leverede en personlig rekord procent på 100 %.
Her er resultaterne for de enkelte dage

1.Dagen ved DÅM
Peter svømmede en flot disponeret 200 m bryst og ny flot PR med 7 sek., hvilket er en af de hurtigste 200 m bryst på kortbane i mange år i Erritsø Svømmeklub. Tiden rakte til en utrolig flot 14. plads i Danmark.

2.Dagen ved DÅM
Peter svømmede 50 m bryst på 35.10 som er en PR med 1 sekund og en flot placering som nummer 18 i Danmark, og Maja svømmede 100 m fri på 1:13.54, hvilket er en PR med mere end 2 sekunder og sidste løb var 100 m fly, hvor Maja svømmede en flot PR på 1:23.31, med 0,1 sekund.

3.Dagen ved DÅM
Peter startede igen flot ud i 100 m BR med en kæmpe PR med 3 sekunder og en flot 10 plads i Danmark
Maja svømmede en flot 50 m fly og satte igen en flot PR i tiden 32.08.
Peter sluttede dagen og stævnet af med 50 m Fly og også her svømmede Peter et flot løb og en ny personlig rekord i hus i tiden 30.36.
Nu venter der en rolig uge inden de to seje unge mennesker starter deres forberedelser frem mod de danske langbane mesterskaber, der ligger i starten af juli måned.
Trænerne er utrolige glade og stolte på vejne af de unge mennesker og ser nu spændt frem mod langbane mesterskaberne.