Home FREDERICIA Valgmateriale til seniorrådsvalget er sendt ud
Valgmateriale til seniorrådsvalget er sendt ud

Valgmateriale til seniorrådsvalget er sendt ud

0

Alle stemmeberettigede har i denne uge fået tilsendt valgmaterialet til det kommende seniorrådsvalg i Fredericia

I år er der endnu en gang valg til Seniorrådet i Fredericia. Derfor har alle, der er fyldt 60 år, senest d. 30. november 2020, fået valgmaterialet tilsendt.

Der er to måder at stemme på til Seniorrådet; enten pr. brev eller digitalt. Derfor indeholder valgmaterialet, ud over præsentationspjecen med de 13 kandidater, både en kode til det digitale valg og en fysisk stemmeseddel.

Vælger du at stemme pr. brev – altså bruge den fysiske stemmeseddel, skal du sørge for at sende stemmesedlen retur i den vedlagte svarkuvert, så den er kommunen i hænde senest den 30. november 2020. Stemmesedlen kan du enten sende med almindelig post eller afleverer den i en af de stemmeurner, der er stillet op på FIC, biblioteket, sundhedshuset og rådhuset.

Vælger du at stemme digitalt, skal du have stemt senest d. 30. november 2020 kl. 23.59. I brevet, der følger med valgmaterialet, er der en beskrivelse af, hvordan du stemmer digitalt.

Har du ikke modtaget valgmaterialet, kan du kontakte Senior og Handicap på valg@fredericia.dk.

Kandidaterne

De 13 kandidater til seniorrådsvalget er:

Aksel Kjelstrup Nielsen

Birte Eskildsen

Carsten Ostenfeldt Jørgensen

Finn-Rudolf Reif

Flemming Larsen

Grethe Lilian Rasmussen

Grethe Nørholm Ærensgaard

Henning Nedergaard

Jytte Buch

Jørgen Munk Hansen

Olaf Helios

Svend Kongsted

Søren P. Jensen

Der skal vælges i alt ni medlemmer til det nye Seniorråd. Resultatet af valget bliver offentliggjort hurtigst muligt efter den 30. november 2020.

Fakta Fredericia Kommune har siden 1995 haft et Seniorråd, der skal tages med på råd, når der skal træffes beslutninger, som vedrører de ældre borgere i kommunen. Seniorrådets formål er nemlig at være med til at udbygge kontakten mellem kommunens ældre