Home LOKALSPORT VESTDANSKE MESTERSKABER PÅ LANGBANE

VESTDANSKE MESTERSKABER PÅ LANGBANE

VESTDANSKE MESTERSKABER PÅ LANGBANE
0
Erritsø svømmeklubs junior svømmere var til Vestdanske mesterskaber på Langbane (50 m) i Vejle, hvor klubben havde 9 svømmere afsted og der blev leveret rigtigt fin svømning med rigtig mange gode indsatser og udfaldet af de indsatser var en personligrekordprocent på 85 %, hvilket giver et rigtigt godt billede af at det arbejde de unge seje svømmere ligger i den daglige træning giver mening.
Gruppen som var afsted var:
Zophia Henriks, Julie Dumstrei, Luna H. Møller, Rose Simon, Clara Lynggaard, Laurits Sigaard, Christian Lorey, Lucas Grinderslev og Morten Baxter.
Samlet set for stævnet blev resultaterne
Det blev til PR i 28 ud af 33 starter
5 klubrekorder
2 der fik kravtid til DM junior langbane
9 svømmere der er blevet bedre !!!!
6 B finaler
Træneren ser nu tilbage på et fantastisk mesterskab, hvor svømmerne beviser hvad de har lært og hvad der skal til for ikke kun at kvalificere sig til mesterskabet, men have et nivau der giver dem adgang til finaleafsnittet.
Nu ser vil alle frem til deres næste store mål for denne sæson som er danske junior mesterskaber på langbane som er fra 5-9 april, hvor både svømmere og trænere vil arbejde med det der skal til for at flytte det teknikse og fysike niveau på de seje unge svømmere i Erritsø Svømmeklub