Home Covid-19 / Corona virus Vil du bidrage til 7000stemmer? Corona-karavane skal indsamle informationer

Vil du bidrage til 7000stemmer? Corona-karavane skal indsamle informationer

Vil du bidrage til 7000stemmer? Corona-karavane skal indsamle informationer
0

De seneste tre måneder har Fredericia, ligesom resten af verden, været ramt af Coronakrisen. Coronaen har skabt omvæltninger i vores måde at leve og være sammen med hinanden på. Vi har lært, at det er vigtigt at stå sammen, tage hånd om hinanden – og passe særligt godt på ældre og særligt udsatte. Det er et fælles ansvar, som vi alle har taget på os.

Selvom hverdagen stadig ikke er helt, som vi kender den, så er det blevet tid til at kigge tilbage på de sidste tre måneder og tage de bedste erfaringer med os videre. Derfor går en stor erfaringsindsamling i gang fra mandag den 15. juni. 

Hvad skal vi tage med os videre?

Vi har en unik og historisk mulighed for tage ved lære af vores erfaringer med Corona, og den mulighed skal vi ikke gå glip af. Vi har alle lidt afsavn, lavet om på vores hverdag og fundet nye veje at gå. Det vil vi meget gerne høre mere om og lære af!

Med kampagnen ”7000 stemmer”, vil vi samle alle de gode erfaringer ind, som vi alle har gjort os. Hvad skal vi holde fast i? Hvad skal vi holde op med? Vi vil gerne have fredericianerne til at fortælle os, hvordan de har oplevet Coronakrisen. 

Kampagnen hedder ”7000 stemmer”, fordi målet er at få samlet mindst 7000 forskellige stemmer ind fra hele Fredericia Kommune over de kommende to uger. Jo flere stemmer fra så mange forskellige kanter, jo bedre. 

Vi samler stemmer og erfaringer ind på hjemmesiden www.7000stemmer.dk fra på mandag den 15. til den 28. juni, og alle har mulighed for at være med.

Der er flere måder, som fredericianerne kan dele deres erfaringer:

·         På www.7000stemmer.dk – her kan de anonymt dele deres erfaringer. Hjemmesiden går i luften mandag den 15. juni 2020

·         Der er også mulighed for at møde os på udvalgte steder rundt i kommunen, hvor vi og byrådets politikere står klar til at samle fredericianernes erfaringer ind. Nedenfor finder I en foreløbig oversigt over, hvor det er muligt at møde os. Den opdaterede liste finder I på hjemmesiden fra på mandag. 

·         Vi vil også være ude i daginstitutioner, på skoler, ungemiljøer, plejehjem og bosteder for at snakke med børn, unge, ældre, forældre og pårørende om deres erfaringer.

Vi samler også erfaringer ind fra samarbejdspartnere og hos ansatte i Fredericia Kommune.

Alle stemmer bliver hørt om tiden under Coronaen. Erfaringsindsamlingen er vigtig, så vi har mulighed for at tage det bedste med os videre og bruge det aktivt i udviklingen af Fredericia. Vi vil også bruge ”7000 stemmer” som en måde at dokumentere, hvordan vi som kommune og fredericianerne har oplevet tiden med Corona.

Derfor ser vi også gerne, at I melder jeres erfaringer ind til os og tager initiativ til at erfaringsopsamle blandt jeres læsere og samarbejdspartnere her i kommunen. Vi håber, at I vil være med til at bakke op om kampagnen de næste to uger. 

Som sagt går hjemmesiden i luften på mandag, og her vil I  kunne finde relevante oplysninger om kampagnen 7000stemmer.

7000 STEMMER FRA CORONATIDEN – LAD OS HØRE DIN!Coronakrisen har påvirket vores hverdag, og vi har undervejs fundet nye…

Slået op af Fredericia KommuneMandag den 15. juni 2020


Mød karavanen

For at nå ud til så mange fredericianere som muligt,  tager vi sammen med byrådets politikere ud på udvalgte steder for at indsamle erfaringer fra vores borgere. Den opdaterede liste over steder, hvor fredericianerne kan møde os, finder I på hjemmesiden fra på mandag, men foreløbigt ser planen sådan ud:

Det Grønne Rum               Mandag- fredag kl. 13.00-17.00

Østerstrand                       Mandag – fredag kl. 15.00-18.00

Madsbyparken                  Mandag – fredag kl. 14.00-16.30

Genbrugsbutikken            Tirsdag og torsdag kl. 11.00-13.00

Prangervej 2                     

Biblioteket                         Mandag, tirsdag og fredag kl. 9.30-12.00

Borgerservicecentret        Mandag – fredag kl. 10.00-14.00

Sundhedshuset                 Mandag – fredag kl. 9.00-13.00 – torsdag dog kun til kl. 12.00

Føtex Vest                          Mandag kl. 9.00-11.00 og onsdag kl. 13.00-15.00

Erritsø Superbrugsen       Torsdag kl. 9.00-11.00

Egeskov Brugs                   Fredag kl. 9.00-11.00

Dagli brugs skærbæk       Fredag kl. 9.00-11.00

Medborgerhuset               Torsdag kl. 15.00-18.00