Home 112 Voldsom brand i gødningoplag på Bundgårdsvej i Erritsø

Voldsom brand i gødningoplag på Bundgårdsvej i Erritsø

Voldsom brand i gødningoplag på Bundgårdsvej i Erritsø
0

Natten til søndag klokken 03.20, blev trekant brand kaldt ud til en stor brand på Bundgårdsvej i Erritsø.

Første melding gik på brand i et sommerhus, men det stod hurtigt klart for indsatsleder Ulrich Strehle ved Trekant Brand, at det var langt værre. Han kunne konstatere, at der var ild i et stort oplag af gødning i en lagerhal og en stor båd.


Adskillige brandslukningskøretøjer blev kaldt ud til storbranden, der udvikler farlig røg, da den indeholder nitrøse gasser.

Vandvogne fra de omkringliggende stationer kører i pendulfart med vand, til de mange slukningskøretøjer, der kæmper en ulige kamp mod den store brand i gødningoplaget.

Indsatsleder Ulrich Strehle har send bud efter Beredskabsstyrelsen, for at få bugt med den massive brand i gødningoplaget. Beredskabsstyrelsen ankom med fire store slukningskøretøjer klokken 05.40.

Branden har udover gødningoplaget, også fat i en stor båd der er opmagasineret på pladsen. Politiet på stedet oplyser, at branden i de tidlige morgentimer har bredt sig fra båden til gødningoplaget. Branden er efter al sandsynlighed startet i den opmagasinerede båd.

Brandmændene har kæmpet siden klokken godt 03.30 med branden, der ikke lader til at ville tage af i kraft.

Røgudviklingen kan ses i hele området og branden udvikler nitrøse gasser.

Trekant Brand forventer at slukningsarbejdet varer adskillige timer endnu.

Se og hør indsatsleder ved Trekalt Brand – Ulrich Strehle, fortælle om natten og morgens store brand på Bundgårdsvej – i videoen nedenfor.