Home Læserdebat Vision for Fredericia by
Vision for Fredericia by

Vision for Fredericia by

0

Flere partier i Fredericia kommune har startet den kommunale valgkamp op.

Partiernes spidskandidater er fremme i pressen med indlæg omkring forskellige visioner for byen, der ud over er der en kritik af den siddende borgmester som efter fleres mening ikke har lavet en vision for Fredericia by.

Vi er i Enhedslisten ikke uden vision for Fredericia by, men for os er valgkampen ikke startet op endnu.

Vi mener der er flere ting der kræver alle partiers fokus, frem for at starte en valgkamp op, budgetforhandlingerne og de efterfølgende udmeldinger fra flere partier, har været med til at give et billede af, at der virkeligt er områder som kræver alt vores fokus lige nu og ikke først om et år.

Når det er sagt, så vil vi fra Enhedslistens side, starte processen omkring sammensætningen af en vision for år 2022-2025 op på det først kommende baggrundsgruppe møde den 16. november, for os er det vigtigt vores bagland bliver hørt og vores kommende kandidater til valget, får mulighed for at komme med deres tanker til parties vision.

Vi kan kun opfordre alle kommunens partier til at vente med at starte valgkampen op, men holde fokus på de mange opgaver der er for vores by, det er jo ikke uden grund, at flere af byens forvaltninger er kommet under lup, dette kan en valgkamp og mudder kastning ikke være med til at synliggøre tvært imod.

Jan Filbært, Enhedslisten Fredericia.